https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

Luc (70) combineert thuiszorg als zelfstandige en opdrachten via Randstad Medical.

Drieënveertig procent van de uitzendkrachten in de zorgsector is ouder dan 40 en bijna een kwart is zelfs ouder dan 50 jaar. Dat blijkt uit cijfers van Randstad Medical, de specialisatie van Randstad die al 25 jaar mensen aan het werk zet in de zorgsector. Luc Sterckx uit Loonbeek werd dit jaar 70 en combineert een job als zelfstandige in de thuiszorg met opdrachten via Randstad Medical in Leuven.

quote icon

"Ik wilde na mijn 65ste absoluut niet thuis blijven zitten en heb me onmiddellijk ingeschreven bij Randstad. Ik doe mijn werk enorm graag en dat is essentieel. Je moet positief ingesteld zijn om deze job goed te kunnen doen. Minstens even belangrijk voor mij is dat ik de opdrachten zelf kan doseren en zo mijn eigen uurrooster kan bepalen. ", legt Luc uit.

Caroline Janssens, senior consultant bij Randstad Medical in Leuven en haar collega's hebben Luc vier jaar geleden met open armen ontvangen: “Luc is iemand die veel ervaring heeft en van aanpakken weet en dat is exact wat wij nodig hebben. Onze verpleegkundigen springen in op plaatsen waar er tekorten zijn. Dit betekent dat ze snel moeten ingewerkt zijn. De erg positieve reacties van onze klanten bewijzen dat ervaren mensen als Luc met een goede werkplanning, een open houding en vlotte communicatie erg goed werk kunnen leveren in de zorgsector.”

Wil jij ook jouw uurrooster meer zelf bepalen en heb je interesse in een bijverdienste?