https://www.randstad.be
https://www.randstad.be
Pas afgestudeerden weten niet altijd welke richting ze uit willen en kunnen dus wat extra begeleiding gebruiken. Ik vind het fantastisch om te coachen en een bedrijf en kandidaat te matchen.
Ben je nog student of heb je net je diploma behaald? Dan helpt Joren Coene je misschien aan een eerste job. Neem een kijkje achter de schermen van een Consultant Young talents bij Randstad.

“Ik help studenten aan een studierelevante bijbaan. Vanaf de derde bachelor kunnen ze bij mij aankloppen voor een studentenjob in lijn met hun opleiding. Daarvoor zit ik anderhalve dag per week op verschillende faculteiten in Antwerpen.”

Zo'n studierelevante bijbaan biedt voordelen voor studenten en werkgevers. “De studenten leren alvast de arbeidsmarkt kennen, ontwikkelen hun competenties en verdienen een centje bij. Organisaties hebben een grote hulp aan studenten met kennis van zaken.”

Joren houdt zich daarnaast bezig met startersfuncties. “Pas afgestudeerden weten niet altijd welke richting ze uit willen en kunnen dus wat extra begeleiding gebruiken. Ik vind het fantastisch om te coachen en een bedrijf en kandidaat te matchen. Dankzij de betrokkenheid van de faculteiten is Young talents een mooi verhaal waar Randstad heel graag deel van uitmaakt.”


wil jij werken bij Randstad?