laure_gabriel
laure_gabriel

Laure werkt al 2 jaar met veel plezier als Randstad-consultant voor de afdeling Medical. Ze vertelt je graag hoe haar werkdagen bij Randstad verloopt. Lijkt de job van consultant ook iets voor jou? Check onze vacatures en word de nieuwe collega van Laure. 

7.00 uur

De dagelijkse ochtendrush start. Snel de kindjes klaarmaken voor hun dagje crèche en school. Gelukkig kan ik vandaag thuiswerken, dankzij de flexibele werkmogelijkheden van Randstad.

8.00 uur

Nu de kinderen op hun bestemming zijn, kan ik aan mijn werkdag starten. Met een heerlijk warme latte. In de ochtendmeeting met mijn collega’s bespreken we wat er op de planning staat. Sinds de coronapandemie zitten we elke ochtend samen via videocall. Zo kunnen we elkaar vragen stellen en houden we de band tussen de collega’s sterk. We delen bekommernissen en kleine gelukskes - zowel over het werk als privé. Er wordt heel wat geventileerd en afgelachen. Bijvoorbeeld als één van onze kinderen zwaaiend en lachend in beeld passeert.

9 uur

Het is druk. Veel bedrijven bellen ons op omdat ze op zoek zijn naar personeel. En ook de mailbox vult zich aardig. En dan is er nog een overleg gepland over ons jaarplan. Fantastisch hoe we dankzij onze ICT-tools ook op afstand kunnen blijven werken en plannen. Zo kunnen we er ook dit jaar weer volop tegenaan gaan.

11.30 uur

Elke dinsdag hebben we net voor de middagpauze een teamcall. We wisselen dan informatie uit, bijvoorbeeld over nieuwe opleidingen. En er is tijd om vragen te stellen en noden aan te kaarten. Na deze teamcall besef ik weer hoe erg ik mijn collega’s mis. Gelukkig mogen we op dit moment toch één dag per week naar kantoor.

12.30 uur

Thuis werken heeft zo z’n voordelen. Snel de vaatwas legen, het avondeten voorbereiden … Zo kunnen we de avondspits wat dragelijker maken. En natuurlijk eet ik ook een hapje om er nadien terug in te vliegen.

14 uur

Even een call met een klant waar het intern niet zo goed loopt. We kunnen dan wel niet fysiek langsgaan, maar zo’n call helpt toch om vragen te stellen en adviezen te geven.

15.30 uur

Planningtijd! Ik bekijk welke uitzendkrachten waar nodig zijn. Als consultant help ik bedrijven bij hun zoektocht naar goede werknemers. En als dat lukt, dan is mijn dag echt geslaagd!

17.30 uur

De kindjes zijn reeds thuis & eisen hun deel mama op, ... . Tijd om de avondspits op gang te trappen!

 

Ook zin gekregen om te werken bij Randstad?