werken-bij-randstad-judith
werken-bij-randstad-judith

Randstad Group Belgium, wereldwijd marktleider op vlak van HR-dienstverlening, heeft momenteel een honderdtal openstaande vacatures en plant tegen eind dit jaar ongeveer vierhonderd mensen aan te werven, enerzijds om de groei te verzekeren en anderzijds om personeel te vervangen. Dat is het gevolg van het sterk herstel van de arbeidsmarkt in het algemeen en de uitzendmarkt in het bijzonder, na de negatieve impact van de coronapandemie in het tweede kwartaal van 2020. De uitzendmarkt is een belangrijke conjunctuurbarometer dus het herstel van Randstad Group Belgium betekent goed nieuws voor de gehele economie. Met een vacaturegraad van 2,9% is de spanning op de arbeidsmarkt nog steeds zeer uitgesproken.  

2020 was door de plotse opmars van de coronapandemie ook voor Randstad Group Belgium een bijzonder jaar. De volledige uitzendmarkt viel diep terug tijdens de eerste lockdown, maar ook het daaropvolgend herstel ging snel. De HR-dienstverlener bracht in een mum van tijd 20.000 mensen terug naar de arbeidsmarkt en had in 2020 een impact op het professionele leven van meer dan 175.000 mensen. 

De coronapandemie werd goed verteerd en Randstad Group Belgium schakelt nu een versnelling hoger. In die optiek zoekt de HR-dienstverlener honderd nieuwe mensen voor zijn verschillende merken Randstad, Tempo-Team, Randstad RiseSmart en Randstad Sourceright en de verdere uitbouw van het Shared Service Center. Het merendeel van de vacatures betreft HR-consultants voor de 190 kantoren en 7 HR-centers.

quote icon

De job van HR-consultant is een onderschatte job. Je hebt een breed zicht op de arbeidsmarkt. Daarnaast heb je oneindig veel interne doorgroeimogelijkheden binnen onze groep en bovendien is het ideaal om een groot professioneel netwerk uit te bouwen door de contacten met vele bedrijven. 

Jan Denys, arbeidsmarktexpert bij Randstad Group Belgium

Daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures ter ondersteuning van de groei van verschillende ondersteunende departementen. Het gaat onder andere om profielen zoals data engineer, data architect, learning advisor, payroll administrator, HR advisor en digital campaign officer. 

quote icon

We zijn enorm fier dat we er in geslaagd zijn om, mede dankzij de steunmaatregelen van de overheid, de tewerkstelling van onze mensen te garanderen en dat we vandaag kunnen aankondigen dat we opnieuw heel wat mensen zoeken om onze teams te versterken.

Walter Reynaert, CHRO bij Randstad Group Belgium. 

cafetariaplan en nieuwe thuiswerk-policy

Na een grondige analyse van zijn HR-beleid en arbeidsvoorwaarden door het Top Employers Institute mocht Randstad Group Belgium dit jaar al voor het vierde jaar op rij het certificaat als erkenning van goed werkgeverschap in ontvangst nemen. De HR-dienstverlener blijft ook investeren in initiatieven om enerzijds zijn mensen te behouden en anderzijds nieuwe collega’s aan te trekken. Zo werd deze maand nog het cafetariaplan uitgebreid met de mogelijkheid tot het leasen van een fiets en multimedia en gaat post-corona een nieuwe thuiswerk-policy van kracht die het mogelijk maakt om drie dagen per week van thuis te werken.

word jij onze nieuwe collega?

solliciteer nu!