boic_randstad
boic_randstad

HR-dienstverlener Randstad wordt ‘official supplier’ van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) in het Olympisch jaar 2024. Randstad zal instaan voor de rekrutering, selectie en correcte tewerkstelling van 25 studenten in Parijs en Middelkerke van 24 juli tot 12 augustus 2024.

een ‘once-in-a-lifetime’ studentenjob

De studenten die in Parijs zullen werken, worden drie weken ondergedompeld in het reilen en zeilen van het Lotto Belgium House. In ruil voor hun gedrevenheid en klantgerichtheid krijgen ze een voltijds loon, logement en vervoer, catering en de kans om hier en daar een live-event bij te wonen. Het betreft uiteenlopende jobs zoals chauffeur, pr & communicatie, event management, administratieve ondersteuning op vlak van ticketing,... De studenten in Middelkerke leiden mee het Olympic Festival op het strand in goede banen.

quote icon

Werken in het Lotto Belgium House op de Olympische Spelen wordt voor die jobstudenten een moment om nooit te vergeten. Het zijn heel coole opdrachten in een uitzonderlijke werkomgeving én bovendien is het in veel gevallen een studierelevante werkervaring die ook nog eens goed staat op je cv.

Wim Van der Linden
woordvoerder van Randstad Group
quote icon

Met de divisie Randstad Young Talents zet Randstad in op studierelevante bijbanen en vormt het al meer dan 10 jaar de brug tussen het bedrijfsleven en jobstudenten en jonge starters. We zijn dan ook heel blij samen met hen deze jobstudenten een onvergetelijke (werk)ervaring met Team Belgium aan te kunnen bieden.

Cédric Van Branteghem
CEO van het BOIC

Geïnteresseerde studenten moeten ouder zijn dan 18 jaar en beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een goede kennis van het Nederlands en Frans. 

interesse in een studentenjob voor de Olympische Spelen?

solliciteren kan door PARIS te sms’en naar 8989