één en al

voordeel.

Schoonmaken, strijken, koken, boodschappen doen,... u regelt het allemaal met dienstencheques. Dankzij de dienstencheques haalt u eenvoudig en voordelig hulp in huis of kunt u een bestaande huishoudhulp regulariseren.

huishoudhulp aanvragen

precies zoals ú het graag hebt.

Een opgeruimd en fris huis, een verse maaltijd, de was en de strijk... Met uw drukke agenda laat u de huishoudelijke taken misschien liever over aan een ervaren en betrouwbare huishoudhulp. En waarom ook niet? Met Randstad Dienstencheques is dat snel, professioneel en eenvoudig geregeld. U bestelt de cheques, Randstad Dienstencheques regulariseert uw huidige hulp of zoekt iemand die uw huishouden op orde houdt, precies zoals ú het graag hebt.

een greep uit de voordelen.

  • Uw dienstencheques zijn ten dele fiscaal aftrekbaar via uw aangifte in de personenbelasting. 
  • Voor uw huishoudhulp is alles netjes geregeld, inclusief de opbouw van pensioenrechten. 
  • Instappen in het systeem van dienstencheques is gratis. 
  • U vraagt uw (elektronische) dienstencheques eenvoudig aan via Sodexo (Sodexo Vlaanderen - Sodexo Brussel)

wat doen we?

  • Randstad Dienstencheques selecteert voor u de geknipte huishoudhulp. In samenspraak met de Randstad consultant kiest u de dag(en) waarop uw hulp bij u thuis aan de slag gaat. 
  • Randstad Dienstencheques regelt de planning en administratie, zorgt voor geschikte werkkledij en zoekt tijdig een vervang(st)er als uw vaste hulp ziek is of verlof heeft. Het enige wat u zélf rest moet doen, is dienstencheques bestellen. En van uw kraaknette thuis genieten, natuurlijk. 
  • In onze FAQ vindt u het antwoord op vaak gestelde vragen over dienstencheques en Randstad.

 

vragen?

Bel ons gratis nummer 0800 30 130

of regel alles meteen online