mensen

staan bij ons altijd centraal.

Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing.

 

onze geschiedenis.

Randstad Uitzendbureau ziet het licht in Nederland in 1960. In 1965 vestigen we ons ook in België, onder de naam Interlabor Interim. In 1970 komt daar de merknaam Randstad bij.

Om beter samen te werken en net als in de rest van de wereld onder één vlag te varen, worden Interlabor en Randstad in 2000 één bedrijf: Randstad Belgium. Een benaming die méér dekt dan alleen uitzenden.

lees meer

human forward.

2 woorden. ze zeggen wie we zijn, waarin wij geloven, waar wij voor staan. een vertrouwde partner in de  technologiegedreven wereld van HR.

 

sponsoring.

We gaan in zee met projecten en organisaties waarmee we ons maximaal kunnen identificeren.

lees meer

MVO.

Onze benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO of CSR) is een afspiegeling van onze kernactiviteit - het samenbrengen van mensen en werk. Want onze filosofie luidt: “de gelijktijdige behartiging van alle belangen van alle betrokken partijen” (stakeholders). Dit betekent dat we steeds onze waarden en ethisch engagement respecteren.

lees meer

werken bij randstad.

Mensen leven niet langer om te werken. En ze werken niet langer om te leven. Ze leven en werken. In beide hebben ze grote ambities, maar het ene mag het andere niet in de weg staan.

Wij geloven zelfs dat het ene het andere versterkt. En vice versa. Want wie zich goed voelt in z’n job, voelt zich beter thuis. Wie z’n ambities buiten het werk kan waarmaken, zal z’n professionele ambities ook makkelijker waarmaken.

lees meer