employer-brand-2023
employer-brand-2023

Sinds 2000 onderzoekt Randstad de aantrekkelijkheid van de grootste werkgevers in België.  Dit jaar zijn GlaxoSmithKline (GSK) en DPG Media de meest aantrekkelijke werkgevers. Van degenen die de bedrijven kennen zegt 53% graag tot heel graag bij de bedrijven te willen werken. Voor DPG Media is het de eerste overwinning. GSK was al vier keer eerder winnaar en wordt met vijf overwinningen mederecordhouder. 

GSK recordhouder, DPG Media de tiende winnaar van de Randstad Award

GSK en DPG Media volgen de VRT op als meest aantrekkelijke werkgevers 2023. Voor GSK is het de vijfde overwinning. Daarmee wordt het bedrijf mederecordhouder samen met Janssen Pharmaceutica. Voor DPG Media is de eerste winst. DPG Media is het tiende bedrijf dat de Randstad Award wint na IBM, Janssen Pharmaceutica, Pfizer, GlaxoSmithkline, Pfizer, Bayer, Techspace Aero, Jan De Nul, Deme en VRT. 

 

quote icon

GSK onderscheidt zich als een bedrijf met een sterk potentieel voor wetenschappelijke innovatie waarbij de menselijke dimensie de sleutelfactor is voor haar groei. Het is onze missie om wetenschap, technologie en talent te verenigen om samen ziekte voor te blijven, en het is deze ambitie die al onze medewerkers drijft. De Randstad Award belicht hun perceptie van het bedrijf en is gebaseerd op feitelijke en duurzame criteria: deze mooie prijs is vooral die van onze 9.000 collega's en weerspiegelt de waarden die zij dagelijks uitdragen.

Emmanuel Amory
Managing Director van GSK in België
quote icon

Na enkele jaren in de top 10 van meest aantrekkelijke werkgever te hebben gestaan, is de bekroning tot nummer één, de ultieme kers op de taart. Het is het resultaat van meer dan 1.400 enthousiaste collega's, die elke dag het beste van zichzelf geven. Deze erkenning toont aan dat de passie die we binnen ons bedrijf voelen, ook zichtbaar is voor de buitenwereld. Dat onze mediagebruikers graag collega-mediamaker willen worden, zien we als een heel mooi compliment.

Kris Vervaet
CEO DPG Media België

Naast GSK en DPG Media maken ook Baxter, VRT, Nationale Bank van België, Barco, EY, Pfizer, Nike en PWC deel uit van de top tien van meest aantrekkelijke bedrijven. Slechts vier bedrijven uit de top tien van vorig jaar slaagden erin deze prestatie te herhalen: VRT, Pfizer, DPG Media en Nationale Bank van België.

Benieuwd naar alle resultaten?

employer brand research 2023.

download de studie