https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

Werken als verpleegkundige: het is altijd al je droom geweest. Je steekt graag je handen uit de mouwen, hebt een hart voor mensen, houdt van de technische kant van de job en je neemt graag verantwoordelijkheid. Ook het zorgende aspect doet jouw hart sneller kloppen. Randstad Medical Academy biedt je een begeleid studietraject aan!

een begeleid traject voor mensen die een tweede adem in hun loopbaan wensen

Randstad Medical Academy is een initiatief dat is opgericht samen met hogescholen, zorginstellingen en Vlaams Zorgambassadeur. Wij bieden een begeleid traject aan om jouw droom waar te maken en verpleegkundige te worden. Randstad Medical Academy staat je bij van A tot Z  tijdens jouw studietraject.

Toch heb je nog veel vragen. Wat met de combinatie met je thuissituatie? Zal het je lukken om in het ritme van het studeren te komen en je studies vol te houden? En wat met je financiële situatie? Wij helpen je graag op weg!

voor wie?

  • iedereen met een hart voor zorg kan zich kandidaat stellen.
  • je hebt geen voorkennis nodig.
  • je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.
  • je hebt een flinke portie doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig.
  • je bent je ervan bewust dat een opleiding van tenminste drie jaar die je combineert met een job én je thuissituatie een flinke uitdaging is.

hoe werkt het?

In een eerste gesprek polsen we naar je motivatie en interesse in het beroep. Nadien nemen we enkele testen af die je thuis kunt doen. We testen onder andere je werk- en denkniveau, beroepsvoorkeuren en nauwkeurigheid.Deze testen geven je zekerheid over je slaagkansen in de studie. Bij positieve resultaten nodigen we je graag uit voor een volgend gesprek en stappen we samen in het traject!

eerste jaar

Tijdens het eerste jaar studeer je halftijds en werk je daarnaast. Je kunt je huidige job blijven doen of wij gaan op zoek naar een job die je goed kunt combineren met je studies.

Vanaf de start coachen we je volgens de ACE-methodiek. Dit houdt in dat we op regelmatige basis face-to-face sessies en telefonische sessies inplannen om je te coachen doorheen het traject.

quote icon

Wist je dat zonder deze techniek slechts 40% in de studies van verpleegkundige slaagt? Als we de ACE-methode toepassen, stijgt dit naar maar liefst 90%.

van het tweede tot en met het laatste jaar

Als je geslaagd bent in het eerste jaar en je hebt ervoor gekozen om 150 uren stage te doen, dan krijg je het certificaat van zorgkundige en kan je in deze functie of een andere relevante werkervaring in de medische sector aan de slag.Wij gaan voor jou op zoek naar een job die je goed kunt combineren met je studies. Op deze manier heb je een inkomen én doe je al relevante werkervaring op in de medische sector.

afgestudeerd!

Na drie, vier tot vijf jaar (afhankelijk welke studies en waar je ze hebt gevolgd) kan je aan de slag als verpleegkundige bij de zorginstelling of het ziekenhuis waar je tijdens je studies hebt gewerkt. Door de intensieve coaching, een degelijke opleiding en de relevante werkervaring, geven we je een vliegende start als verpleegkundige!

Heb je nog vragen of ben je al helemaal overtuigd? Vul dan snel onderstaand formulier in. 

ik wil verpleegkundige worden

ik wil meer informatie