randstad-spark
randstad-spark

Zit je vast in een job die je niet fijn vindt? Of zoek je werk, maar merk je dat je niet het juiste diploma hebt om een stabiele job met toekomst te vinden? Of misschien ben je gestopt met school en wil je toch nog een diploma of certificaat behalen?  Randstad Spark biedt dé oplossing om een nieuwe koers te varen. Met een vast contract én een waardevol diploma zetten we je op de rails naar een nieuwe carrière – met toekomstperspectief! Bovendien ontvang je vanaf dag één een voltijds loon.

wat is Randstad Spark

Elke dag krijgen we bij Randstad vacatures binnen die niet ingevuld geraken. Ze stapelen zich op. Aan de andere kant zien we ook veel mensen die vast zitten in een job die hen niet gelukkig maakt of weinig perspectief biedt. Omdat ze geen diploma hebben. Of het verkeerde. Voor de meeste mensen is opnieuw gaan studeren echter geen optie. Want om te leven heb je een inkomen nodig. En studeren kost geld. Randstad Spark brengt daar verandering in met de combinatie van:

 • een degelijke opleiding die je op weg zet naar een nieuwe loopbaan.
 • een personal coach die je succesvol door jouw hele Spark-traject loodst.
 • een toffe, nieuwe job bij een goede werkgever.
 • een voltijds loon en een vast contract zodat je financieel niets te verliezen hebt.

jouw grote voordeel

Dankzij Randstad Spark hoef je jouw loopbaan niet bruusk te onderbreken om opnieuw te gaan studeren. Vanaf dag één combineer je je nieuwe baan immers met een opleiding. Je ontvangt van bij de start een voltijds loon. Bijgevolg kan je zonder zorgen in een omscholingstraject stappen, want je krijgt werkzekerheid. Je verdient je boterham. 

welke carrières zijn mogelijk

Randstad Spark concentreert zich op knelpuntfuncties: 

 •  Werfleider in de bouw
 • Onderhoudstechnieker en andere technische profielen
 • Payroll administrators en commercieel gedreven recruiters'
   

Voor al deze functies staan er enorm veel vacatures open. Je mag er dus zeker van zijn dat je gebeiteld zit voor de rest van je loopbaan. Bovendien volg je, naast je werk, een relevante opleiding op bachelorniveau. Met dat diploma op zak, open je nog meer deuren.

Twijfel je welke job je ligt? Op basis van een interessetest en een gesprek vinden we samen met jou de beste opleiding en richting.

wie kan beroep doen op randstad spark? 

Iedereen die gemotiveerd en vastbesloten is om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Het maakt niet uit of je al een diploma hebt of niet.
Eén tot twee jaar werken en studeren is best een pittige combinatie. Dat beseffen we bij Spark maar al te goed. Maar wees gerust: onze consultants zijn speciaal opgeleid. Ze weten als geen ander hoe ze trainees moeten coachen en begeleiden. Oók als het eens wat moeilijker gaat. Wist je trouwens dat hierdoor jouw slaagkans rond de 90% ligt?

quote icon

Mijn consultant Eveline begeleidt mij en volgt alles perfect op tijdens het traject. Ze doet dat écht met hart en ziel en is altijd beschikbaar voor een advies of een oppeppend gesprek.

Herlinde
Trainee

nieuw werk, een nieuwe toekomst

Met Randstad Spark stap je in een uitstekend begeleid, levensveranderend traject van 1 tot 2 jaar. Het loopt als volgt:

 • je doet een aantal tests en hebt een gesprek met ons. Zo krijgen we een goed zicht op je talenten en je motivatie. 
 • heb je de selectie goed doorlopen? Dan gaan wij op zoek naar een geschikte werkplek voor jou. Als we deze hebben gevonden, kan je beginnen met je opleiding.
 • na een bootcamp ga je echt van start. Je werkt 4 dagen per week en studeert 1 dag per week. Van bij de start krijg je een voltijds loon én een contract van onbepaalde duur. Randstad Spark betaalt je opleiding (we werken samen met de beste hogescholen) en zorgt voor een coach. Die coach begeleidt je door het hele traject. Hij volgt onder andere van dichtbij op of je takenpakket meegroeit met de kennis die je opbouwt, zodat je na 1 tot 2 jaar volledig zelfstandig kan werken. 

interesse in Randstad Spark?

Geef je loopbaan een nieuwe wending zonder al je zekerheden achter te laten. Combineer werken en studeren. Wij zorgen voor een coach die je door het hele traject loodst.

Stuur een mail naar spark@randstad.be of bel 02 609 83 07. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen naar een carrière die jou op het lijf geschreven is.

contacteer ons

je 1ste stap naar een nieuwe carrière?

contacteer ons