employer brand

research.

wat is employer branding?

Employer brands zijn de wegwijzers die de kandidaten helpen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ze bevatten informatie over uw waarden, uw cultuur en werkomgeving. Met uw werkgeversmerk kunt u zich positief onderscheiden van de andere bedrijven die in dezelfde vijver vissen op zoek naar talent.

waarom employer branding?

Bedrijven met sterke employer brands bereiken twee keer zo veel sollicitanten als bedrijven met slechte brands. Het verloop ligt veel lager in bedrijven met een sterke employer brand.

werken aan uw employer brand.

Om als werkgever op de radar te komen van de juiste medewerkers, moet u eerst en vooral weten wat belangrijk is voor hen. En vervolgens die kwaliteiten in de verf zetten. Ons Randstad Employer Brand Research is daarbij een zeer efficiënt kompas. Op 27 april vindt u hier de resultaten van ons jaarlijks onderzoek bij meer dan 10.000 mensen.

winnaar 2017.

Deme is door 11.000 respondenten in België verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in België. Van diegenen die het bedrijf kennen zegt 51% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Deme haalt het nipt voor Pairi Daiza, Janssen Pharmaceutica, GlaxoSmithKline en Studio 100.

 

door de jaren heen.

Met de jaren zijn de studie en de Randstad Award-uitreiking een echte referentie geworden voor wie in employer branding van bedrijven geïnteresseerd is.

 

ontdek alle winnaars
15-2-2018
In de ideale wereld zou de beste werkgever ook de aantrekkelijkste moeten zijn. En bijgevolg ook geen moeite mogen hebben om het juiste talent te vinden en aan zijn onderneming te binden. Helaas ma... meer
5-9-2017
Randstad onderzocht voor de eerste maal hoeveel kandidaten de employer brand van een potentiële werkgever controleren. ‘Dat zijn er veel meer dan verwacht, maar het is een prima manier om je kansen... meer