employer brand

research.

winnaar 2019.

DEME is door 14.000 respondenten in België verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in België. Van diegenen die het bedrijf kennen zegt 56% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. DEME wint voor de 3de keer!

 

presentaties 2019.

Ontdek hier de presentaties gegeven tijdens de Randstad Employer Brand Seminar. Volgende sprekers kwamen aan bod:

- Jan Denys, arbeidsmarktexpert - Randstad 

- Ivana Pais,  Prof. Sociologie - universiteit van Milaan

- Rob Briner,  Prof. organisatiepsychologie - universiteit van Londen

naar de presentaties

werken aan uw employer brand.

Om als werkgever op de radar te komen van de juiste medewerkers, moet u eerst en vooral weten wat belangrijk is voor hen. En vervolgens die kwaliteiten in de verf zetten. Ons Randstad Employer Brand Research is daarbij een zeer efficiënt kompas. 

 

employer branding 2019

Employer brands zijn de wegwijzers die de kandidaten helpen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ze bevatten informatie over uw waarden, uw cultuur en werkomgeving. Met uw werkgeversmerk kunt u zich positief onderscheiden van de andere bedrijven die in dezelfde vijver vissen op zoek naar talent.

waarom employer branding?

Bedrijven met sterke employer brands bereiken twee keer zo veel sollicitanten als bedrijven met slechte brands. Het verloop ligt veel lager in bedrijven met een sterke employer brand.

door de jaren heen.

Met de jaren zijn de studie en de Randstad Award-uitreiking een echte referentie geworden voor wie in employer branding van bedrijven geïnteresseerd is.

 

ontdek alle winnaars