employer brand

research.

Janssen volgt zichzelf op als meest aantrekkelijke werkgever van het voorbije decennium. Het bedrijf haalde het van concurrent GlaxoSmithKline en baggerbedrijf Jan De Nul. Dat blijkt uit ons jaarlijkse onderzoek naar de meest aantrekkelijke werkgevers bij 12000 mensen.

resultaten 2020

werken aan uw employer brand.

Om als werkgever op de radar te komen van de juiste medewerkers, moet u eerst en vooral weten wat belangrijk is voor hen. En vervolgens die kwaliteiten in de verf zetten. Ons Randstad Employer Brand Research is daarbij een zeer efficiënt kompas. 

 

winnaar 2020.

DEME is door 12.000 respondenten in België verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in België. Van diegenen die het bedrijf kennen zegt 58,3% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. DEME wint voor de 4de keer!

 

employer branding 2020

Employer brands zijn de wegwijzers die de kandidaten helpen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ze bevatten informatie over uw waarden, uw cultuur en werkomgeving. Met uw werkgeversmerk kunt u zich positief onderscheiden van de andere bedrijven. Maar is het nu nog nuttig in tijden van COVID-19 om te investeren in uw employer branding? 

bent u goed bezig?

  • Trekt u het talent aan dat u nodig heeft? Of blijven uw vacatures open staan?
  • Kunt u talent aan boord houden?
  • Waar staat u als werkgever voor?
  • Waarmee maakt u het verschil ten opzichte van uw concurrenten?
  • Weet u wat medewerkers vertellen over uw bedrijf?
  • Welke criteria wil u inzetten om uw bedrijf een uniek werkgeversimago te geven?
advies op maat

waarom employer branding?

Bedrijven met sterke employer brands bereiken twee keer zo veel sollicitanten als bedrijven met slechte brands. Het verloop ligt veel lager in bedrijven met een sterke employer brand.

presentaties 2020.

Ontdek hier alle online presentaties over de Randstad Employer Brand Research 2020. Volgende sprekers kwamen aan bod:

- Jan Denys, arbeidsmarktexpert - Randstad 

- Olivier Lefèvre,  employer brand inspirator - Randstad

 

naar de presentaties

door de jaren heen.

Met de jaren zijn de studie en de Randstad Award-uitreiking een echte referentie geworden voor wie in employer branding van bedrijven geïnteresseerd is.

 

ontdek alle winnaars