employer brand

research.

winnaar 2018.

Janssen Pharmaceutica is door 11.000 respondenten in België verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in België. Van diegenen die het bedrijf kennen zegt 47% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Janssen Pharmaceutica haalt het nipt voor UCB & TUI. 

 

 

presentaties 2018.

Ontdek hier de presentaties gegeven tijdens de Randstad Employer Brand Seminar. Volgende sprekers kwamen aan bod:
- Jan Denys, arbeidsmarktexpert - Randstad

- Xavier Baeten, Professor Reward and Sustainability - Vlerick Business School

- Claudia Hammond, auteur 'Mind Over Money: the psychology of money and how to use it better'

naar de presentaties

wat is employer branding?

Employer brands zijn de wegwijzers die de kandidaten helpen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ze bevatten informatie over uw waarden, uw cultuur en werkomgeving. Met uw werkgeversmerk kunt u zich positief onderscheiden van de andere bedrijven die in dezelfde vijver vissen op zoek naar talent.

werken aan uw employer brand.

Om als werkgever op de radar te komen van de juiste medewerkers, moet u eerst en vooral weten wat belangrijk is voor hen. En vervolgens die kwaliteiten in de verf zetten. Ons Randstad Employer Brand Research is daarbij een zeer efficiënt kompas. 

 

waarom employer branding?

Bedrijven met sterke employer brands bereiken twee keer zo veel sollicitanten als bedrijven met slechte brands. Het verloop ligt veel lager in bedrijven met een sterke employer brand.

door de jaren heen.

Met de jaren zijn de studie en de Randstad Award-uitreiking een echte referentie geworden voor wie in employer branding van bedrijven geïnteresseerd is.

 

ontdek alle winnaars