een job

waarin je talent tot zijn recht komt.

contact center

Als call center medewerker hou je van mensen. En je houdt er nog meer van om hun dag goed te maken. Want tevreden klanten, dáár ga je voor.

Ervaring is geen vereiste. Vriendelijk zijn, wel. En voor wie ambitie heeft, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.

interesse?

bouw

Als Construct medewerker bouw je óók aan je loopbaan: we geven je een stevige professionele fundering met een veiligheidsopleiding op maat. Voor gemotiveerde vakmannen zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.

Waar je ook terechtkomt, veiligheid staat voorop. Dat is superbelangrijk, op elke werf.

interesse?

financiën

Zoek jij een job in de financiële sector? We kijken samen met jou uit naar het bedrijf en de functie die volledig in balans zijn met jouw profiel.

interesse?

hoger technisch

De perfecte matchingtechniek bij Randstad High Technics garandeert je een hightech job die écht 100% bij je past. En die naadloos aansluit bij je opleiding. In een topbedrijf waar jouw specifiek technisch talent optimaal tot zijn recht komt.

interesse?

medisch & verzorgend

Als verpleegkundige, verzorgkundige, laborant, medische secretaresse of begeleider heb je een hart voor de mensen (en hun dossiers) die jou zijn toevertrouwd. Je zit zelf goed in je vel en je kunt je gemakkelijk inleven in anderen.

Randstad verwijst je graag door naar de specialisatie die jou op het lijf geschreven is.

interesse?

logistiek

Je komt terecht in de administratie, in een magazijn of achter het stuur. De stock en expedities zijn uiteenlopend, het doel is hetzelfde: zo snel en correct mogelijk leveren.

interesse?

verkoop & promo

Als verkoop- of promomedewerker ben je het gezicht van het bedrijf of het merk dat je vertegenwoordigt. En die rol speel je graag én met overtuiging.

Je lééft dus voor je klanten. Enfin, je leeft je minstens in hen in. Of je leeft met hen mee als die rok nét niet past, of als meneer aan de kassa zijn portefeuille vergeten blijkt. En je zesde zintuig weet meteen wie je moet aanspreken om dat straffe aanbod te verkopen.

interesse?