resultaten zonder

de zorgen.

Behoort logistiek niet tot uw kernactiviteiten? Besteed uw logistiek proces uit aan Randstad Outsourcing. Het werk is voor ons en de resultaten, die zijn voor u.

wendbaar.

Vlotte logistieke processen zijn een must in onze 24/7 wereld. De vraag en het gedrag van consumenten is constant in beweging. Daar moet u wendbaar en flexibel op inspelen zonder afbreuk te doen aan uw geleverde kwaliteit. Want iedereen verwacht correcte, snelle leveringen.

resultaatgericht.

U vertelt ons welke klantenbehoefte u wilt waarmaken, hoe u ze organiseert en wat u nodig heeft. Randstad Outsourcing organiseert het werk, stelt het team samen, en levert de resultaten die u van ons verwacht. Bij de opstart van de samenwerking analyseert onze LEAN consultant uw vraag. Hij werkt een aanpak uit waarin efficiëntie en optimalisatie van de processen vooropgesteld wordt.

 

 

deel van u.

Ons team werkt bij u in het bedrijf, in uw magazijnen. Daardoor kunnen we vlot samenwerken. Wij zijn een schakel in uw keten, maar werken wel volledig autonoom.
Wij werken mee aan de realisatie  van uw doelstellingen en aan uw klantentevredenheid, en dit volgens de afgesproken kpi's. 

 

helder budget.

 De prijs is gerelateerd aan de gerealiseerde output. U betaalt enkel voor de effectief geleverde prestaties.