shaping the world of work.

Iedere dag helpen wij duizenden mensen aan een baan. Een baan die hen doet groeien en waar ze gelukkig van worden. En iedere dag bieden wij organisaties ondersteuning. Ondersteuning waardoor ze nog beter presteren. Zo vormen we een meerwaarde in het leven van honderdduizenden mensen. Zo geven we vorm aan de samenleving van morgen. Wij noemen het shaping the world of work.

randstad als werkgever

onze grootste troef: onze mensen.

Randstad zet wekelijks 30.000 mensen aan het werk. Dat is: kijken welk talent er in ons netwerk zit. Én dat talent voorstellen aan het juiste bedrijf. Hoe we daar keer op keer in slagen? Door de strafste hr-technologie te mixen met onze grootste troef: onze mensen. Dat is onze kracht, dat is human forward.

 

een gezonde loopbaan.

We zijn ervan overtuigd dat bijleren en groeien van levensbelang zijn voor een gezonde loopbaan. Daarom bieden we onze medewerkers een verrassend groot opleidingsaanbod – inclusief kansen om te groeien. Al moeten ze die kansen wel zelf durven grijpen. Zo worden ze stap voor stap betere professionals.

randstad als werkgever

ambitieus.


Randstad barst van de ambitieuze medewerkers die tot het uiterste gaan om anderen succesvol te maken. Samen gaan we recht op ons doel af, alle neuzen in dezelfde richting. Met managers die niet boven, maar tussen hun team staan. 

 

menig mensenleven draait om werk.

Werk, dat is ook waar het om draait bij Randstad.
Heb jij zin om van werk je toekomst te maken? Dan hebben onze diverse afdelingen een baan voor je. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om door te groeien zijn een paar goede redenen om voor Randstad te gaan werken.

Werken als uitzendconsulent bij Randstad. 
Als uitzendconsulent bij Randstad sta je in voor een lange termijn relatie met zowel klanten als met kandidaten. Je staat in voor de opbouw en beheer klanten- en kandidatenportefeuille. Je behartigt arbeidersprofielen evenals bediendeprofielen.

Werken bij AUSY, a Randstad company. 
AUSY, a Randstad company maakt deel uit van de Franse AUSY Group, dat een volwaardige dochteronderneming is van Randstad Holding.
Wat ons gelukkig maakt? Zo nu en dan buiten de lijntjes kleuren. Op onze eigen manier creëren we als partner een meerwaarde voor onze medewerkers en klanten.