opleiding

logistiek bediende.

boeiende job.

Ben je op zoek naar een job in een internationale omgeving met werkzekerheid en veel opportuniteiten op de arbeidsmarkt? Volg dan zeker onze opleiding tot logistiek bediende.

De logistieke sector heeft namelijk heel wat toffe administratieve jobs in de aanbieding voor mensen met totaal uiteenlopende achtergronden.

Na de opleiding kan je o.a. aan de slag als junior expediteur, junior douanedeclarant, transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder, loketbediende, manifestbediende,... Telkens een job met heel veel afwisseling en uitdaging!

niets te verliezen.

We hadden een gesprekje met Sevgi, een enthousiaste jonge vrouw die jarenlang in de horeca werkte, maar het roer wilde omgooien.

Heb je geen ervaring met de logistieke sector? Geen nood! Deze boeiende sector evolueert en groeit voortdurend. Daardoor is er steeds een breed aanbod aan jobs, ongeacht je diploma! Bovendien is er door de verschillende aspecten in de logistiek steeds ruimte om te groeien.


Lees hieronder meer over de opleiding tot logistiek bediende.

10 lesdagen.

De opleiding tot logistiek bediende van Randstad in samenwerking met Portilog en VdP stoomt je snel klaar voor een job - en wie weet wel een hele carrière - in de logistieke sector.


De gratis opleiding is een cursus van gemiddeld 10 interactieve lesdagen waarin je alles leert over zee-, lucht & wegenvervoer, douane, warehousing, enz.

hoge slaagkans.

Maar liefst 95% van de kandidaten slaagt voor deze opleiding.


Ook zin om het over een andere boeg gooien? Vraag dan meer info via onderstaande knop.

meer info

kortste weg naar werkzekerheid.

De opleiding van Randstad in samenwerking met Portilog en VdP is dé perfecte springplank naar een job in de logistieke sector!


En dat is niet overdreven: 8 op de 10 cursisten start de week na de opleiding direct op. Want zodra de opleiding start, regelt Randstad voor jou sollicitatiegesprekken bij een aantal interessante bedrijven.


Wil jij ook aan de slag in de logistieke sector? Klik dan op onderstaande knop voor meer info.

meer info