Smiling man and woman in an office
Smiling man and woman in an office

Als je wil dat je medewerkers voorbereid zijn op de toekomst, is het belangrijk dat ze hun hard skills én hun soft skills blijven ontwikkelen. In een snel evoluerende wereld zijn vaardigheden zoals kritisch en probleemoplossend denken, veerkracht, omgaan met stress… simpelweg onmisbaar.

Om zeker te zijn dat onze consultants jou – nu én in de toekomst – optimaal kunnen ondersteunen, gebruiken we een online leerplatform. Hiermee bieden we iedereen een leertraject op maat en maken we leren en kennisdeling toegankelijk en efficiënt. 

honger naar kennis

We breiden het aanbod op ons platform voortdurend uit en prikkelen zo de nieuwsgierigheid en leergierigheid van onze consultants. Op deze manier zetten we een heel jaar lang in op leren.

We hebben gemerkt dat er bepaalde momenten zijn die extra geschikt zijn om te werken aan zelfontplooiing, nieuwe skills en welzijn. De periode na de (zomer)vakantie hebben onze consultants weer nieuwe energie om in hun werk te duiken en om hun honger naar kennis te stillen. Tegelijkertijd starten veel taalscholen en opleidingscentra dan weer op, waardoor het aanbod diverser en interessanter is. 

technologie ondersteunt de human touch

Op ons leerplatform bieden we praktische trainingen aan die direct aansluiten op de dagelijkse activiteiten van onze consultants, maar ook opleidingen die focussen op people skills. Onze consultants profiteren hiervan, maar onze klanten ook:

  • Onze consultants zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, verbeteren hun competenties, verbreden hun kijk op de wereld en vergroten hun wendbaarheid. Zo kunnen ze jou beter adviseren. In deze wereld is verandering de enige constante, door te blijven leren kunnen we hier beter mee omgaan. 
     
  • Doordat we onze consultants voortdurend de kans geven om zichzelf te ontwikkelen, ligt hun werktevredenheid hoger, wat de retentie verbetert. Op deze manier kunnen we onze klanten stabiliteit en kwaliteit bieden.

bewust groeien

Voor elk van onze consultants voorzien we regelmatig opvolgmomenten. We bespreken de doelen voor de komende periode en evalueren of eerdere doelen bereikt zijn.

We vinden het belangrijk om hier tijd voor te maken en aandacht te besteden aan de groei van elk van onze consultants, want leermomenten zijn er altijd, soms zelfs onbewust. Zo stimuleren we het besef dat leren een doorlopend proces is, dat nooit klaar én nooit saai is.

Wil jij de groei van jouw werknemers ook stimuleren? Dit stappenplan helpt je op weg!

nood aan een gemotiveerde consultant?

Heeft jouw bedrijf nood aan een gemotiveerde consultant? We helpen je graag! We zijn gespecialiseerd in finance, interim management, sales & marketing, HR en life sciences.