aan de slag

in 1-2-3.

Zin om erin te vliegen met GoodHabitz? Groot gelijk! Heb je nog geen my Randstad-profiel? Er ééntje aanmaken duurt slechts 2 minuten. Gelukt? Log in op My Randstad en activeer jouw GoodHabitz-account.

meld je aan

maak je profiel aan.

Wij bieden je een 80-tal online trainingen van goodhabitz in 10 verschillende categorieën aan. Van teamwork met je ploegmakkers, over Office-cursussen tot persoonlijkheidstrainingen. Zo kan jij je job nog beter doen, of een volgende stap in je loopbaan zetten. Het beste nieuws? De trainingen zijn volledig gratis en toegankelijk voor iedereen met een My Randstad-profiel.

Klaar? Klik op de link in de e-mail en bevestig je e-mailadres.


maak jouw profiel aan

al een account?

Heb je al een my Randstad-profiel? Dan kan je meteen inloggen en je goodhabitz-profiel activeren.

meld je aan

activeer goodhabitz.

Ben je ingelogd op my Randstad? Klik dan vervolgens op de button ‘activeer je GoodHabitz-account’. Je account is nu in behandeling. Binnen twee werkdagen ontvang je een e-mail: klik op de link om je GoodHabitz-profiel te activeren… en je kan meteen starten met je eerste online training!

kies je online training.

Zodra je GoodHabitz-profiel actief is, kan jij starten door gewoon op de link ‘GoodHabitz’ te klikken. Telkens je inlogt op my Randstad kan je deze link daar vinden. Kies de trainingen die bij je passen en volg ze volledig online en op je eigen tempo. Want je kan de trainingen onderbreken en weer verderzetten wanneer je maar wil.

ontdek de trainingen

vragen?

Moet je de training in één keer volgen? Ontvang je een certificaat? Of heb je problemen om op je profiel te activeren? Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen.