wij kijken

verder.

Bij Randstad kijken we verder dan cv’s en vacatures. We luisteren naar wat u verwacht, en wat onze kandidaten verlangen. Zo houden we ’t graag persoonlijk. Onze aanpak? We staan samen even stil, om uit te zoeken hoe uw medewerkers kunnen groeien én uw bedrijf vooruitgaat. Door innovatie, technologie en onze passie voor mensen!

uw medewerkers zijn méér dan uw job.

We kijken niet alleen naar hun huidige functie in uw organisatie, maar ook naar wie ze zijn. Wat zijn hun ambities? Welke talenten hebben ze en welke vaardigheden willen ze ontwikkelen? We bouwen eerst een persoonlijke band op, en gaan dan na welke job bij hen past. Of we zoeken die ene opleiding die hen op weg helpt naar een nieuwe uitdaging.

“Uw mensen kunnen méér. Wie weet werkt het talent van morgen vandaag al bij u?”

technologie met een human touch.

Technologie is vandaag overal. Ze bepaalt mee hoe we leven en werken. En vooral: ze evolueert steeds sneller. Toch zien we technologie vooral als een middel om het potentieel van uw mensen ten volle te ontwikkelen. Het échte verschil, dat maken we met onze persoonlijke aanpak: empathie, intuïtie, instinct. Wij noemen dit ‘Human Forward’. Want het doel, dat bent u en de richting die u uit wil met uw bedrijf.

samen gaan we vooruit.

Onze missie? Simpel: zorgen dat uw organisatie vooruitgaat. Daarom gaat uw consultant graag met u in gesprek. Om te kijken hoe we met onze persoonlijke aanpak en begeleiding de knelpunten aanpakken, samen afstemmen op de (toekomstige) noden van uw bedrijf. De online trainingen van GoodHabitz zijn een perfect voorbeeld van onze ‘Tech & Touch’-aanpak. Daarmee helpen we onze mensen digitaal vooruit zodat u ze morgen kunt (blijven) inzetten. Want we zijn ervan overtuigd: onze mensen kunnen meer dan ze denken!

meer weten

uw voordelen.

  • Uw consultant focust op de uitdagingen van uw organisatie en geeft u persoonlijk advies.
  • Dankzij onze innovatieve oplossingen speelt u flexibel in op veranderingen.
  • Met de gepaste trainingen zorgen we dat onze kandidaten ook morgen over de juiste skills beschikken.