meer leren

met goodhabitz.

goodhabitz, goed idee!

Bij Randstad staan we elke dag stil bij wat onze kandidaten al kunnen, en wat ze nog méér kunnen leren. Want als zij groeien, gaat ook úw bedrijf erop vooruit! Ontdek nu GoodHabitz: een 80-tal online trainingen in 10 diverse categorieën. Helemaal gratis voor wie wil leren.

ontdek het opleidingsaanbod

uw organisatie gaat vooruit.

Medewerkers die hun talenten verder ontplooien, kennis bijschaven of hun vakmanschap verbeteren? Dat staat garant voor meer motivatie, zelfvertrouwen en meer voldoening op de werkvloer. En het zijn net díe mensen, die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

maak een afspraak

voor wie?

Iedereen moet de kans krijgen om bij te leren. Of men nu al een job heeft, studeert of solliciteert. Daarom bieden wij al onze kandidaten de mogelijkheid aan om te groeien. Gratis en online, via een MyRandstad-profiel op GoodHabitz.

 

welke trainingen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ze opleidingen volgen om de veiligheid op de werkvloer te verhogen, leren om feedback te vragen,… . Op die manier kunnen ze hun persoonlijke vaardigheden ontwikkelen en hun ambities waarmaken. Zo worden onze mensen nog beter in hun job, of kunnen ze verder doorgroeien in uw organisatie.

ontdek het opleidingsaanbod

voordelen voor uw organisatie.

Met de trainingen van onze betrouwbare partner en de persoonlijke begeleiding van Randstad beschikt u over ‘the best of both’ van onze tech & touch aanpak. Daarmee halen we het beste uit onze mensen om zo flexibel in te spelen op de uitdagingen van morgen.

contacteer ons