https://www.randstad.be
https://www.randstad.be
Randstad organiseerde in samenwerking met Claeys & Engels recent een reeks themavoormiddagen over het thema 'aanwerving & retentie'.

In de huidige tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het geen overbodige luxe om even stil te staan bij de problematiek van aanwerving en retentie van personeel. Zowel het vinden als het behouden van werknemers behoren vandaag tot de grootste uitdagingen voor ondernemingen. Wij frissen graag uw geheugen op over diverse thema's die verband houden met het aantrekken en behouden van werknemers.

De experts van Claeys & Engels namen vooreerst het aanwervingsproces onder de loep: welke juridische verplichtingen moeten nageleefd worden bij het opstellen van een vacature? Welke rechten heeft de sollicitant tijdens het sollicitatieproces? Welke clausules zijn onmisbaar in de arbeidsovereenkomst?  Alsook de voor- en nadelen van verschillende verloningsvormen, de recente initiatieven van de regering die betrekking hebben op mobiliteit en de mogelijkheden van telewerk en glijdende uurroosters, ... .

Ontdek de volledige presentatie hier: