bouwsector
bouwsector

Kom jij in je bouwbedrijf ook handen te kort? Je bent niet alleen: de Belgische bouwsector boomt, maar in de bouwsector is er een grote nood aan medewerkers met een doe-mentaliteit. Metselaars en loodgieters, bijvoorbeeld. Maar ook gespecialiseerde bediendeprofielen, zoals BIM-modelleurs. Hoe jij wél het juiste talent in huis haalt?

Laat je inspireren door je collega’s Alex Heyman (Roelants Ramen), Claire Nonet (Nonet) en Jasper Verheyen (B&R Bouwgroep). Zij riepen de hulp in van Randstad Construct om hun team te versterken.

de juiste persoon op de juiste werkplek

Randstad Construct ontzorgt bouwbedrijven door het volledige selectieproces in handen te nemen. Onze medewerkers hebben een jarenlange expertise in de bouwsector en weten daardoor precies welk talent en welke vaardigheden bouwbedrijven nodig hebben.

quote icon

“Iedere medewerker moet bij onze bedrijfscultuur passen. En Randstad Construct begrijpt dat door en door. Randstad Construct kent ons bedrijf door en door. Ze begrijpen onze manier van werken en hanteren onze kernwaarden in de selectieprocedure. Zo voldoen de kandidaten altijd perfect aan onze eisen.”

Claire Nonet

veelzijdige, professionele aanpak

Randstad Construct leidt niet enkel je selectieprocedure in goede banen. We zoeken ook naar flexibele oplossingen om je personeelsbeheer en personeelsbezetting een pak efficiënter te maken. Kortom: wij helpen je op verschillende vlakken.

quote icon

"Dankzij hun vlotte communicatie en nauwkeurige papierwerk ontstond er snel blindelings vertrouwen."

Alex Heyman
Roelants Ramen

“Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de samenwerking met Randstad Construct”, vertelt Alex Heyman van Roelants Ramen. “Dankzij hun vlotte communicatie en het nauwkeurige papierwerk ontstond er al snel blindelings vertrouwen. Bovendien kent de Randstad-consultant zowel de kandidaten als ons bedrijf erg goed. Hij zorgt voor een grondige screening voor zij de kandidaten naar ons doorstuurt. Zo verliezen we geen tijd. Dat is pas efficiënt werken.”

“Dat kan ik volledig beamen”, vult Jasper Verheyen van B&R Bouwgroep aan. “De medewerkers gaan zorgvuldig te werk en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Door hun professionele aanpak is Randstad Construct ondertussen een onmisbare schakel in ons selectieproces.”

Wil je weten hoe de bouwsector de schaarste kan aanpakken? Lees dan zeker dit artikel! Wil jij zelf ontdekken waarom je collega’s uit de bouwsector zo lovend zijn over Randstad Construct? Of heb je nood aan een paar helpende handen? 

ook de hulp inroepen van randstad construct?

stuur je vacature door