we combineren de kracht van technologie

met onze passie voor mensen.

uitzendwerk.

Zit uw bedrijf met werkpieken, tijdelijk personeelstekort, bijzondere projecten, vragen naar flexibiliteit...? Dan kan uitzendwerk de oplossing zijn.

Via Randstad haalt u mensen in huis die berekend zijn op hun taak én afgestemd op uw organisatie. Voor zeer specifieke en hoogopgeleide tijdelijke profielen kunt u terecht bij onze gespecialiseerde afdelingen.

Dankzij interimarbeid wint u aan flexibiliteit en spaart u kosten en moeite voor selectie en administratie. Houdt u bepaalde medewerkers graag definitief bij u, dan kan het interimwerk overvloeien in vast werk.

contacteer ons

diverse contractvormen.

Onder welke contractvorm zet u een medewerker aan het werk? Oplossingen legio bij Randstad. Naast uitzendwerk kunnen wij ook zorgen voor vaste aanwerving, project- of freelancewerk. Van een interim magazijnier tot een zelfstandige tijdelijke manager... bij Randstad zijn de aanwervingsformules flexibel.

vaste aanwerving.

Wilt u iemand vast aanwerven? Dan kunt u een interimmedewerker na een afgesproken periode vast in dienst nemen. Onze consultants in de kantoren kunnen u ook direct helpen aan een vaste medewerker.

contacteer ons

projectbasis.

Projectsourcing houdt in dat ze opeenvolgende periodes voor verschillende bedrijven aan de slag zijn. Goed voor hun knowhow... en goed voor uw projectrendement.

Een project wordt afgestemd op uw reële behoefte en kan altijd worden bijgestuurd. Doordat de professionals in dienst zijn van Randstad, hebt u geen omkijken naar selectie of administratie.

 

1500 specialisten.

Hebt u tijdelijk nood aan een specialist of een gespecialiseerd team? Dan kan Randstad Professionals u een voorstel doen voor projectsourcing. Dat doen we jaarlijks voor 1500 specialisten in engineering, ICT, finance, hr, life sciences, sales & marketing,... 

interim management.

Bent u op zoek naar een leidinggevende tijdelijke medewerker? Randstad Interim Management stelt ervaren mensen die op hoog verantwoordelijkheidsniveau functioneren tot uw beschikking.