gespecialiseerde medewerkers:

een vak apart.

Op zoek naar vaste of tijdelijke medewerkers met specifieke bekwaamheden? Vraag raad aan onze gespecialiseerde units. Er werken consultants met een opleiding of beroepservaring in de functie die u zoekt of de sector waarin u werkt.

contacteer ons

contact centers

Is uw bedrijf op zoek naar mensen om uw klantendienst of helpdesk te bemannen? Van eenvoudige servicetaken tot technologisch advies: u vindt ze bij Randstad CallForce. Zowel bedrijven met een intern contactcenter als outsourcers kunnen te allen tijde rekenen op een snelle, soepele oplossing.

lees meer

bouw

Randstad Construct bouwt – en denkt – met u mee. KMO of grote aannemer: wij weten wat er omgaat in de bouw en op uw werf. Zonder kopzorg voor u bezorgen we u snel de juiste werkkrachten. Wettelijke voorzieningen en veiligheid, alles is geregeld... Niet voor niets zetten wij wekelijks 500 bouwvakkers aan het werk!

lees meer

financiƫn

Door de uitgesproken piekperiodes is er op een boekhoudafdeling nood aan mensen die flexibel inzetbaar en snel ingewerkt zijn. Maar ook als er voor langere tijd een medewerker nodig is, stelt Randstad Finance een uitgebreid aanbod aan financiële specialisten ter beschikking van bedrijven.

lees meer

hoger technisch

Uw bedrijf in de industrie, de bouw of de grafische sector draait op technische competentie. Randstad High Technics stelt u in staat om op korte termijn technische medewerkers in het domein van engineering, techniek en ICT aan te trekken. Voor vaste indienstname of tijdelijk.

lees meer

horeca

Vlot extra’s binnenhalen op een piekmoment, op zoek gaan naar die ene kok die uw stijl begrijpt... In het vuur van de strijd hebt u er niet altijd evenveel tijd of aandacht voor. Randstad Horeca vult de selectie en rekrutering voor u in. Van invallers tot vast personeel. Én wij helpen uw administratie te verlichten.

lees meer

logistiek

Steeds snellere levertermijnen, just in time… bedrijven stellen hoge eisen aan soepel lopende logistiek. Flexibiliteit in de personeelsbezetting is daarbij een belangrijk middel. Randstad Logistics helpt u met opgeleide en ervaren medewerkers voor uw warehouse of magazijn.

lees meer

medisch en verzorgend

Bent u als ziekenhuis, kinderdagverblijf, woonzorgcentrum of groepspraktijk op zoek naar medisch of paramedisch personeel? Dan kan Randstad Medical u snel uit de nood helpen. Wij hebben pools met inzetklare invallers of personeel voor de langere termijn. Vaste aanwerving is eveneens mogelijk. Ook voor particulieren met een PAB hebben wij een oplossing.

lees meer

administratie

Zoekt u op korte termijn kwalitatieve kantoormedewerkers? De bedienden die Randstad Office u presenteert werken stipt en nauwkeurig... en ondertussen neemt Randstad Office het papierwerk van u over!

lees meer

verkoop & promo

Hebt u een piekperiode in uw verkoop of is er een actie op til? Dan hebt u bliksemsnel extra verkoop- of promopersoneel vandoen. Randstad Retail & Promo heeft verkoopmedewerkers en -teams voor u klaarstaan. Ze zijn flexibel en dynamisch. Wij selecteren ze op betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, commerciële feeling...

lees meer

management assistants

Het aanwerven van goede, meertalige en ervaren management assistants en secretaresses is een kwestie van kwaliteit en de juiste afstemming. Daarom kunt u de aanwerving het best in handen geven van de marktleider op dat gebied: Randstad Management Assistants. Zij leveren u de assistent die perfect aansluit bij de manager!

lees meer

transport

Het pad naar betrouwbare en vakbekwame chauffeurs leidt langs Randstad Transport. Wij zetten elke week 750 keer de juiste chauffeur achter het juiste stuur.

Bij Randstad Transport staan we in voor kwaliteit én veiligheid. U kunt uw kostbare vracht met een gerust hart aan onze chauffeurs overlaten.

lees meer

overheid

Personeelspolitiek bij de overheid is een bijzondere tak van bedrijvigheid. Speciaal daarvoor is bij Randstad de gespecialiseerde unit Public Sector opgericht.

Deze afdeling kan u helpen met rekrutering en selectie, training, payrolling, consulting, outplacement, medisch personeel... en meer overheidsmedewerkers.

lees meer