ysco
ysco

extra personeel nodig voor productie van 115 miljoen liter ijs.

Ysco, de grootste ijsjesfabrikant van België, Nederland en Luxemburg, gaat op zoek naar een honderdtal extra medewerkers voor zijn productiesite in Langemark-Poelkapelle. De aanwervingen staan in het kader van de opstart van wat voor Ysco het hoogseizoen is. Met het nieuwe jaar gaat ook de voorbereiding van de zomermaanden van start. Voor de aanwerving van de nieuwe medewerkers doet Ysco een beroep op HR-dienstverlener Randstad. 

Voor zijn productiesite in Langemark-Poelkapelle, waar Ysco jaarlijks één miljard ijsjes produceert, gaat het bedrijf op zoek naar een honderdtal nieuwe medewerkers. Het betreft een tachtigtal seizoensgebonden jobs als inpakker en een twintigtal operatoren met doorgroeimogelijkheden tot lijnverantwoordelijke, met optie op een vast contract. Daarnaast zijn er ook nog openstaande vacatures voor verschillende andere profielen zoals techniekers en magazijniers. Het betreft voornamelijk jobs in een 2-ploegensysteem of nachtregime.

quote icon

“Ysco is een heel bekende werkgever in de regio. In totaal produceren ze 115 miljoen liter ijs per jaar. Concreet betekent dat ze tot 36.000 ijshoorntjes per uur maken en ongeveer één miljoen frisco’s per dag. Het maakt bovendien deel uit van de groep Milcobel, een groot internationaal bedrijf, waardoor er op de lange termijn tal van doorgroeimogelijkheden zijn. Zowel starters als mensen met ervaring zijn welkom.”

Lieselot Siersack
senior account specialist bij Randstad.

Geïnteresseerden kunnen een individuele jobdate boeken door YSCO te sms'en naar het gratis nummer 8989. Ze worden dan opgebeld door een Randstad-medewerker om verder kennis te maken en meer over het bedrijf en de job te weten te komen.