hudson_randstadgroup
hudson_randstadgroup

overname versterkt het aanbod en de marktpositie van Randstad Group door groter marktaandeel in werving en selectie, executive search en HR-diensten.

Randstad NV, wereldwijd marktleider in HR-dienstverlening, maakt bekend dat Randstad Group België, Hudson Benelux heeft overgenomen, een specialist in HR-consulting. De overname stelt Randstad in staat haar marktpositie te versterken door het vergroten van haar marktaandeel in de segmenten werving en selectie, executive search en HR-diensten en door het toevoegen van higher-value management consulting capaciteiten. Hudson zal een sterke uitbreiding zijn van het huidige portfolio van Randstad Group. De overname biedt nieuwe mogelijkheden dankzij de diensten waarin Hudson excelleert zoals gespecialiseerde werving en selectie, talent management, flexibele HR oplossingen, strategisch beloningsadvies en innovatieve HR tools. Samen zullen we in staat zijn om klanten een unieke marktpropositie te bieden. 

Hudson werd in 1982 opgericht door huidig CEO Ivan De Witte onder de naam De Witte & Morel. In de daaropvolgende decennia groeide het bedrijf en werd het marktleider in hoogwaardige HR-consulting en detachering van middle tot senior management voor de private en publieke sector en KMO’s tot multinationals. De sterke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten heeft Hudson in staat gesteld om data-gestuurde HR-tools en HR-diensten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, zoals Assessment & Development centers, Reward Management en flexibele HR-oplossingen.

Hudson zal blijven opereren als een aparte onderneming en merk. De 275 medewerkers zullen werken vanuit de bestaande kantoren in België, Nederland en Luxemburg.

quote icon

"Ik ben trots op de overname van Hudson Benelux en kijk ernaar uit om de medewerkers te verwelkomen bij Randstad Group. Randstad en Hudson geloven beide in de essentiële en steeds belangrijker wordende rol van technologie in de wereld van werving en selectie. Daarnaast geloven wij allebei ook dat de 'human touch' altijd een cruciaal onderdeel van het proces zal blijven. Daarom zijn we enthousiast om Hudson toe te voegen aan ons portfolio en zo onze marktpositie verder te versterken."

Herman Nijns
CEO van Randstad Group BeLux
quote icon

"We kijken ernaar uit om ons aan te sluiten bij een zeer sterke en internationale HR-dienstverlener als Randstad. Deze transactie onderstreept in de eerste plaats het geïntegreerde business model van Hudson en de expertise van haar medewerkers. Het internationale netwerk en de solide basis van Randstad zullen Hudson helpen bij de verdere ontwikkeling en groei. Door de krachten te bundelen, spreekt Randstad haar vertrouwen uit in onze expertise, onze tools en de kwaliteit van onze mensen. Ik ben er sterk van overtuigd dat deze stap de juiste is en kijk er naar uit om samen verder te groeien."

Ivan De Witte
CEO van Hudson Benelux