nieuwe-medewerker
nieuwe-medewerker

HR-dienstverlener Randstad Group Belgium plant tegen het einde van het jaar 500 nieuwe medewerkers aan te werven. Momenteel heeft het een honderdtal openstaande vacatures, enerzijds om de groei te verzekeren en anderzijds om personeel te vervangen. Er worden nieuwe collega’s gezocht voor de verschillende merken Randstad, Tempo-Team, Randstad RiseSmart en Randstad Sourceright en de verdere uitbouw van het Shared Service Center.

De aanwervingen zijn een rechtstreeks gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt en zijn nodig om de stijgende vraag naar personeel bij zowel KMO’s als grote bedrijven op te vangen. Terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, blijft het aantal openstaande vacatures zich verder opstapelen. Ons land heeft de op één na hoogste vacaturegraad in Europa. Heel wat bedrijven zijn dan ook op zoek naar ondersteuning om hun tijdelijke en permanente vacatures in te vullen. Daarnaast zorgt de schaarste op de arbeidsmarkt er ook voor dat thema’s als interne mobiliteit, loopbaanontwikkeling, employer branding en employability nog hoger op de agenda van bedrijven komen te staan. 

quote icon

“De wereld van werk is volop in beweging. We helpen bedrijven vandaag niet alleen met het vinden van de juiste match maar staan hen ook bij met het behouden en ontwikkelen van het aanwezige talent in elke fase van de loopbaan”

Walter Reynaert
CHRO bij Randstad Group Belgium.

Het merendeel van de vacatures bij Randstad Group Belgium betreft HR-consultants maar daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures ter ondersteuning van de groei van verschillende ondersteunende departementen. Het gaat onder andere om profielen zoals ability case manager, content marketeer, digital marketeer, financial controller en payroll administrator :

quote icon

Randstad Group is een huis met vele kamers. Dat biedt veel carrièremogelijkheden dankzij de interne mobiliteit - zowel horizontaal als verticaal - tussen de verschillende human resources-diensten die wij in de markt zetten. Meer dan 10% van onze medewerkers veranderde van functietitel het afgelopen jaar”

Walter Reynaert
CHRO bij Randstad Group Belgium.

De deur staat open voor een waaier aan profielen: er zijn geen specifieke diplomavereisten. Doorslaggevend zijn de persoonlijkheid, de motivatie én de commerciële feeling van kandidaten. Een overzicht van alle openstaande vacatures is te vinden op www.werkenbijrandstad.be

voor het vijfde jaar op rij erkenning als ‘Top Employer’.

Na een grondige analyse van zijn hr-beleid en arbeidsvoorwaarden door het Top Employers Institute is HR-dienstverlener Randstad Group Belgium vandaag opnieuw benoemd tot Top Employer. Daarmee mag het bedrijf zich bij de 84 beste bedrijven van het land rekenen, alsook één van de beste in de HR-sector. Het is al voor het vijfde jaar op rij dat de Randstad Group Belgium het certificaat als erkenning van goed werkgeverschap in ontvangst mag nemen. Het label geldt voor Randstad, Randstad RiseSmart, Randstad Sourceright en Tempo-Team.

Volgens de analyse door het Top Employers Institute blinkt Randstad Group scoorde het boven de benchmark op vlak van carrière-ontwikkeling, interne mobiliteit en beloning en verloning.