https://www.randstad.be
https://www.randstad.be
Randstad Group Belgium is de grootste human resources-dienstverlener van het land en is marktleider op het vlak van uitzendarbeid en outplacement. Het bedrijf heeft bovendien een sleutelpositie op de Belgische markt op het vlak van rekrutering en selectie, interim management, recruitment process outsourcing (RPO), HR-consultancy en projectsourcing. Omdat het bedrijf blijft groeien en ook in de toekomst toonaangevend wil zijn binnen de human resources-dienstverlening, heeft het bedrijf de volgende wijzigingen doorgevoerd in de managementstructuur:

Sinds 1 januari is Eddy Annys (59) chief operations officer voor al de uitzendactiviteiten van de Randstad-groep in België. Naast Randstad, komt hij dus ook aan het hoofd van de uitzendactiviteiten van Tempo-Team.

Na een carrière als topsporter, startte Eddy Annys zijn loopbaan in de uitzendwereld in 1989 bij First Interim, dat na een fusie Flex Interim werd. Toen dat bedrijf op zijn beurt werd overgenomen door Randstad, trad Eddy Annys toe tot Randstad-groep. Sinds 2000 maakt hij ook deel uit van het directiecomité van Randstad.

Eddy Annys zal voor het Randstad-merk bijgestaan worden door twee managing directors.

Annic Bosmans (44) werd benoemd tot managing director voor de uitzendactiviteiten van Randstad. Ze startte haar loopbaan in 1997 als consultant bij Interlabor en doorliep alle rangen van het bedrijf. Van business manager tot director operations voor verschillende regio's. 

Muriel Gysens (50) werd benoemd tot managing director voor Randstad Inhouse Services. Zij versterkte Randstad als account manager in  Wallonië in 2001 en doorliep alle rangen van het bedrijf . Zij  wordt vandaag verantwoordelijk voor alle inhouse-kantoren/large accounts  van Randstad.

Walter Reynaert (59) is sedert 1 januari van dit jaar de nieuwe chief human resources officer van de Randstad-groep in België en Luxemburg. Walter Reynaert werkt al sinds 1995 voor Randstad, waar hij tal van commerciële en HR-functies bekleedde.

Hij neemt de fakkel over van Raf Gerard (63), die sinds 1992 de chief human resources officer was van de Randstad-groep in België en Luxemburg. Raf Gerard blijft aan boord als advisor strategy and organisation.

Günther Ghijsels (46) werd benoemd tot chief digital officer. Günther vervoegde de Randstad-groep in 2016 als chief information officer en heeft een stevig track record op het vlak van digital strategy en de ontwikkeling van digitale tools in de financiële sector. 

Marc Van Harneveldt (55) werd benoemd tot managing director van de divisie hr solutions van Randstad in België die onder het RiseSmart-merk in de markt worden gezet (outplacementbegeleiding, loopbaanbegeleiding, coaching, assessments,…). Marc is al sinds 1995 een vaste waarde binnen de Randstad-groep. Hij bekleedde tal van strategische IT-functies en werd in april 2009 aangesteld om de hr solutions van de groep steviger te verankeren op de Belgische markt.

 Herman Nijns, ceo van Randstad Group Belux: “Met deze mensen heb ik er alle vertrouwen in dat we klaar zijn om onze strategische positie als hr-dienstverlener nog te versterken. We zijn klaar voor de digitale uitdagingen van de toekomst. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hen de komende jaren de Randstad-groep nog steviger op de kaart te zetten in ons land.