randstad
randstad

HR-dienstverlener Randstad Group Belgium kende in 2021 een sterk jaar. Het bedrijf draaide een omzet van 1,6 miljard euro en had een impact op het professionele leven van meer dan 190.000 mensen. Bovendien versterkte het door de overname van Hudson eind vorig jaar ook zijn positie in het hogere segment van de arbeidsmarkt. Randstad Group is nu marktleider in de drie grote dienstverleningsconcepten: uitzendarbeid, outplacement en rekrutering. Omdat het bedrijf blijft groeien en ook in de toekomst toonaangevend wil zijn, voert het enkele wijzigingen door in het managementteam. 

Annic Bosmans, tot op heden Managing Director van Randstad Staffing, wordt Managing Director van alle uitzendactiviteiten onder het Randstad-merk. 

Muriel Gysens, tot op heden Managing Director van Randstad Inhouse en Large Volume, wordt op haar beurt de nieuwe Managing Director van Tempo-Team en Tempo-Team @Home. Ze neemt die rol over van Eddy Annys. Hij zal op op zijn beurt de leiding zal nemen over Randstad Enterprise Group, het team dat de grootste klanten van de groep opvolgt. Daarnaast neemt hij ook de leiding over enkele strategische projecten binnen de groep. 

Verder maken ook Herman Nijns (CEO), Günther Ghijsels (CDO/CIO), Isabelle Van Iseghem (CFO), en Walter Reynaert (CHRO) en Marc Van Harneveldt (Managing Director voor alle  andere HR-diensten) deel uit van het managementteam. Hun rol blijft ongewijzigd.     

quote icon

We blijven focussen op groei en continuïteit om onze leidende marktpositie nog te versterken. De sterke connectie binnen ons directieteam zorgt ervoor dat de rollen en verantwoordelijkheden binnen het managementteam flexibel en inwisselbaar zijn. De wijzigingen passen volledig binnen onze filosofie om Randstad Group nog verder uit te bouwen tot een volledige HR-dienstverlener, waarbij onze verschillende merken en bijbehorende dienstverleningsconcepten elk hun eigen DNA kunnen behouden.

Herman Nijns
CEO van Randstad Group BeLux