herman-nijns
herman-nijns

Herman Nijns, CEO van Randstad België & Luxemburg, is verkozen tot nieuwe Europese voorzitter van World Employment Confederation, de spreekbuis van de particuliere arbeidsbemiddelingssector op Europees niveau die zowel nationale federaties als hr-dienstverleners uit heel Europa vertegenwoordigt.

Herman Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Hij is bestuurslid in verschillende sectorverenigingen in België en was van 2017 tot 2020 voorzitter van Federgon, de Belgische federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners.

quote icon

Ik ben enorm trots dat ik de komende drie jaar aan het roer sta van de World Employment Confederation-Europe.

reageert Herman Nijns.

"Onze sector bevindt zich in een unieke positie om Europese beleidsmakers, werkgevers en werknemers te helpen de enorme veranderingen die zich op de arbeidsmarkten voltrekken, te begrijpen. Het is mijn doel om het imago van de World Employment Confederation-Europe te versterken door op feiten gebaseerd thought leadership en een bredere vertegenwoordiging van het volledige spectrum van wervings- en arbeidsbemiddelingsdiensten."

Een volledig overzicht van het nieuwe uitvoerend comité van WEC-Europe vindt u hieronder.