Anderlecht

Boulevard Paepsem 22 1
1070 ANDERLECHT
België

areas of expertise

  • Office
  • Industry
  • Retail & Promo

Een job vinden als arbeider, bediende, student of flexiwerker? Of een extra medewerker nodig voor je team? Bij ons zit je goed voor rekrutering en selectie. Tijdelijk of vast. Met tonnen ervaring, of recht van de schoolbanken.

Je vertrouwde consultants vullen elkaar uitstekend aan. Elk hebben ze hun contacten in verschillende sectoren: de horeca, verkoop en voedingssector. En evengoed in de industrie of technologie. 

Ze zetten hun beste beentje voor bij het zoeken naar verkoopmedewerkers en kassamedewerkers, productiearbeiders, operatoren, heftruckchauffeurs en magazijniers. Naar loodgieters, elektromecaniciens en andere technische profielen.

Zit daar iets voor jou tussen? Dan gaan we samen recht op doel af. Met persoonlijke coaching en training waar je ’t nodig hebt. Focus jij op de job of je nieuwe teamlid? Dan staan wij in voor je administratie. Succes!

 

al een My Randstad-profiel gemaakt? 

Doe het meteen. We weten graag wie je bent, voor we uitgebreid kennismaken. 
En leg dan een afspraak vast wanneer het voor jou past. Mailen of bellen kan allebei. Uiteraard zoeken we een gaatje in jouw en onze agenda.  

 

online inschrijven