gekende digitale tools.

We durven zeggen dat we met onze digitale tools een front-runner zijn. Nu, door de huidige social distancing-maatregel worden die tools nog intensiever ingezet om met elkaar in contact te blijven, om verder goed en correct werk te blijven leveren voor alle betrokken klanten, uitzendkrachten en collega’s. 

Onze bestaande, straffe connectie met Google biedt ons nu nog meer dan een paar weken geleden de mogelijkheid om volop de kaart te trekken van diverse digitale communicatiemiddelen. Onze consultants zijn ook vandaag de onmisbare schakel tussen uitzendkrachten en bedrijven. Alleen op een andere manier. En we blijven de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Dat komt iedereen ten goede, gisteren, vandaag, morgen en alle morgens die nog komen.

Onze begeleiding en coaching van kandidaten en uitzendkrachten zetten onze consultants met dezelfde drive verder, tot nader order ‘gewoon’ van thuis uit. Met snelle toegangen tot alle systemen, zoals op kantoor. Bereikbaar en beschikbaar dus. We blijven onze uitzendkrachten als vanouds tips & tricks geven om het beste uit zichzelf te halen voor hun volgende job. We houden de lijnen open om belangrijke werkgelinkte info met hen te delen, ook in tijden van nood. Een gezonde en veilige werkomgeving kreeg altijd al onze aandacht, nu gewoon nog méér. En in onze bestaande app kunnen uitzendkrachten hun beschikbaarheden blijven doorgeven.

Idem dito voor onze klantbedrijven: vele stappen van het uitzendproces draaien efficiënt en transparant dankzij puike technologie en performante tools. Noem het en we hebben er een digitale route voor.