coronavirus:

we blijven bereikbaar.

op de eerste rij.

De Randstad-organisatie staat ondertussen 60 jaar midden in het economische leven. We zitten mee op de eerste rij wanneer markten en businesses groeien, we zitten echter ook op de eerste rij wanneer er teruggeschakeld wordt. Nu, ten tijde van COVID-19 schakelen ondernemingen massaal terug, pauzeknoppen worden op grote schaal ingedrukt. Randstad zit ook nu mee vooraan. Wij zijn het gewoon snel te schakelen in veranderende omstandigheden, en dat doen we ook nu weer. Met man en macht.

iedereen begeleiden in groei.

Alle medewerkers van Randstad blijven maximaal inzetten op het optimaal begeleiden van organisaties en individuen in hun professionele groei, met gelijke aandacht voor elke doelgroep. In goede en kwade tijden. Dat noemen wij ‘simultane belangenbehartiging’.

coronavirus:

Aan de slag via Randstad, maar heb je vragen omtrent het coronavirus?
Lees hier over onze maatregelen als je werkt als uitzendkracht.

 

alles is anders, en toch is niet alles veranderd.

het draait om mensen.

Onze manier van zijn, en onze manier van geconnecteerd zijn vanuit onze rol als professionele en ervaren matchmaker gaat al verschillende jaren uit van onze ‘tech for touch-visie’. We zijn er rotsvast van overtuigd dat technologie onze mensen ondersteunt en helpt om nog beter te worden in de menselijke kant van onze business. En in deze tijden ondervinden we dat nog meer: het draait bij ons om mensen, om menselijk contact.

contacteer ons

gekende digitale tools.

wij blijven beschikbaar.

We durven zeggen dat we met onze digitale tools een front-runner zijn. Nu, door de huidige social distancing-maatregel worden die tools nog intensiever ingezet om met elkaar in contact te blijven, om verder goed en correct werk te blijven leveren voor alle betrokken klanten, uitzendkrachten en collega’s. 

Onze bestaande, straffe connectie met Google biedt ons nu nog meer dan een paar weken geleden de mogelijkheid om volop de kaart te trekken van diverse digitale communicatiemiddelen. Onze consultants zijn ook vandaag de onmisbare schakel tussen uitzendkrachten en bedrijven. Alleen op een andere manier. En we blijven de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Dat komt iedereen ten goede, gisteren, vandaag, morgen en alle morgens die nog komen.

Onze begeleiding en coaching van kandidaten en uitzendkrachten zetten onze consultants met dezelfde drive verder, tot nader order ‘gewoon’ van thuis uit. Met snelle toegangen tot alle systemen, zoals op kantoor. Bereikbaar en beschikbaar dus. We blijven onze uitzendkrachten als vanouds tips & tricks geven om het beste uit zichzelf te halen voor hun volgende job. We houden de lijnen open om belangrijke werkgelinkte info met hen te delen, ook in tijden van nood. Een gezonde en veilige werkomgeving kreeg altijd al onze aandacht, nu gewoon nog méér. En in onze bestaande app kunnen uitzendkrachten hun beschikbaarheden blijven doorgeven.

Idem dito voor onze klantbedrijven: vele stappen van het uitzendproces draaien efficiënt en transparant dankzij puike technologie en performante tools. Noem het en we hebben er een digitale route voor.

interessante artikels.