annelies_vanassche
annelies_vanassche
quote icon

Randstad gelooft héél hard in zijn mensen. Je talenten en wie je bent als persoon gaan boven diploma’s.

Annelies Van Assche
teamcoördinator bij Randstad

Ze startte als consultant en heeft ondertussen een coördinerende functie. Dat Randstad een Top Employer is, is geen verrassing voor haar. Annelies begon in 2018 als consultant en ging dus elke dag op zoek naar de ideale match tussen talent en bedrijf. Ze kreeg al snel de kans om door te groeien tot senior consultant en daarna tot teamcoördinator. “Ik zorg ervoor dat het team goed draait en maak de planningen op. Maar ik kijk ook naar de weekcijfers en ben de rechtstreekse contactpersoon van de klant. Ik heb ook een extra rol als interne trainer voor nieuwe collega’s en daar ben ik super trots op.”

talenten doen groeien

Annelies voert haar werk met plezier uit. “Randstad is een fantastische werkgever”, zegt ze. “Je krijgt er zoveel kansen. Er zijn intern opleidingen om te groeien en er is een house of talents met zicht op alle jobs binnen Randstad. Vragen als ‘Welke talenten heb je nodig om te groeien?’vind je er allemaal terug.”

Annelies is ook zeer tevreden met het concept van great conversations binnen Randstad. “Iedere zes weken plannen we een great conversation, een moment waarop medewerker en manager heel open communiceren. Het werkt in beide richtingen. Het is vooral bedoeld om te kijken naar je persoonlijke evolutie en waar je naartoe wilt.” Deze unieke talent aanpak in combinatie met het flexibele reward-pakket en de bedrijfswaarden maken van Randstad echt een Top Employer.

afwisseling troef

Waarom Annelies werken bij Randstad warm aanbeveelt? “Een open houding en sociale ingesteldheid zijn samen met de wil en mentaliteit om te leren de voornaamste vaardigheden. Je denkt proactief mee met bedrijven in een commerciële context. In ruil krijg je een afwisselende job bij een Top Employer.”

Artikel werd gerealiseerd in samenwerking met HLN.

Credit foto Bart Dewaele.