https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

Wil jij  bewust deeltijds werken of alleen in bepaalde periodes van het jaar? Ben je op zoek om je huidige job of freelance-activiteit te combineren met iets anders? Of ben je op zoek naar meer ruimte voor je gezin of wil je gewoon wat bijverdienen? Herken je jezelf hierin? Dan is onze flexpool iets voor jou!

quote icon

een flexibele tewerkstelling met best boeiende en uitdagende jobs.

nooit samen, wel een duo - Rianne & Anita | flex duo receptionisten Hasselt

Rianne: “Na 15 jaar als huismoeder en meewerkende echtgenote zocht ik een nieuwe extra uitdaging. Het ging me vooral om het 'sociale' in een job. De flexpool is voor mij de ideale formule: thuis gelukkig zijn in een druk gezinsleven én een job als volwaardige medewerker bij Randstad.”

quote icon

Anita: “In combinatie met Rianne is 20 uur per week perfect. De weken dat Rianne vakantie plant, neem ik haar taken fulltime over.” Rianne: “We zijn nooit samen op kantoor, maar vormen toch een ideaal duo. We verstaan mekaar zonder elkaar te zien. We hebben een manier gevonden om uniform te werken, om alle taken exact op dezelfde manier uit te voeren.

Anita: “Voor ons allebei komen onze interne en externe klanten áltijd op de eerste plaats. Het is voor ons niet voldoende dat mensen met een goed gevoel naar buiten gaan, we willen een glimlach op hun gezicht toveren.”

Rianne: “Iedere bezoeker krijgt een aanpak op maat: de ene verwijzen we door naar de juiste unit, de andere leggen we een nieuwe opportuniteit voor ... en de opa's die hun kleindochter naar een sollicitatie brengen, krijgen van ons een kopje koffie.” Anita: “Werken in deze flexformule is voor ons ideaal!” Rianne en Anita: “Nooit samen, wel een duo.”

perfect met m'n studie - Rachid | student en flex-collega

“In 2018 liep ik stage op de inhouse KMDA (De Zoo/Planckendael) in Antwerpen. Ik wou relevante ervaring opdoen door te proeven van het bedrijfsleven. Na die positieve stage kwam ik in de flexpool terecht. Nu word ik sporadisch ingezet in de weekendploeg van KMDA én ondersteun ik de vaste consultants in Wilrijk. Door de flexibele uren kan ik dit werk perfect combineren met mijn avondstudie. En na mijn studie ...?

Er staat alvast eengesprek met HR op de agenda om mijn toekomstperspectieven binnen Randstad te bekijken. Je ziet het: een positieve stage kan leiden naar een relevante bijbaan. En die kan dan weer leiden naar een vast contract na je studies. Ik zal niet de eerste zijn die zo z'n weg vindt naar een vaste job bij Randstad!”

  

Wil jij graag ook jouw passie combineren met een flexibele job?