newstart project

aanmelden
randstad-newstart
randstad-newstart

Studies kunnen tegenvallen. Logisch. Maar het betekent zeker niet het einde. Je kan altijd een nieuwe start maken. Heb jij je hopeloos vastgereden in een studierichting die je eigenlijk niet ligt? Randstad NewStart helpt je de knoop te ontwarren. Ons doel? Jou zo snel mogelijk back on track krijgen. Met een duidelijk plan.

het traject.

Twee elementen vormen de basis van je NewStart traject: 

 • coaching: Een personal coach van Randstad NewStart gaat samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je talenten zijn en wat je wil. Je krijgt 4 intensieve coachingsessies met een persoonlijk ontwikkelingsplan als resultaat.
 • lancering: Daarna begeleidt je coach je om de volgende stappen te zetten. Bovendien krijg je ook toegang tot een speciaal online platform met allerlei tools, tips en links die je helpen om vooruit te gaan. We helpen bovendien met het in orde brengen van de administratieve rompslomp! 

drie mogelijke richtingen.

 1. je studies hervatten volgend academiejaar.
  Dan kan je de resterende tijd overbruggen met een tijdelijke job. In overleg met jou zoeken we naar een job die aansluit bij wat je gaat studeren. 
 2. een combinatie van leren en werken.
  We begeleiden je naar een training-on-the-job die leidt naar vast werk. 
 3. niet verder studeren.
  Als alle tests en gesprekken uitwijzen dat je echt niet meer wil studeren, dan gaan we samen met jou op zoek naar vast werk. Naar een job die je echt ligt, bij een werkgever waar je je goed voelt. 
   

wat het voor jou wordt? 

We zoeken het graag samen met je uit, zodat je vol vertrouwen een nieuwe start kan maken! Stuur een mail naar newstart@randstad.be en zij nemen contact met jou op of bel ons rechtstreeks voor meer  informatie : 02/209.12.20.