viktor_ryt
viktor_ryt

Viktor Vandenbulcke behaalde onlangs zijn Master handelsingenieur met als specialisatie data analytics. Voordat hij de arbeidsmarkt zou betreden, wilde hij al een eerste – relevante – werkervaring op zak hebben en die vond hij dankzij Randstad Young Talents

De afgelopen zes maanden werkte hij één dag per week als functional analyst bij Unilin, een bedrijf dat interieurdesign en bouwoplossingen ontwikkelt. 

een boost voor zijn zelfvertrouwen

Bij Unilin maakte hij dashboards die bepaalde aspecten van de processen bij Unilin in beeld brachten en werkte hij tegelijkertijd aan zijn hard skills en zijn soft skills. Één dashboard dat hij – grotendeels zelf – ontwikkelde, gaat echt gebruikt worden. Iets waar hij zeer fier op is en wat hem meer vertrouwen gaf in zijn eigen kunnen. 

In zijn tijd bij Unilin leerde hij ook werken met het programma PowerBi – een waardevolle skill om op zijn cv te kunnen zetten – en ontdekte hij hoe het is om in een team te werken, regelmatig te vergaderen, duidelijk te communiceren en om te gaan met feedback.

quote icon

Ik kreeg regelmatig feedback over hoe het ging. Dit was niet alleen leerzaam, maar de positieve feedback zorgde er ook voor dat ik me gewaardeerd voelde.

Viktor

creëer een cv dat opvalt

Inmiddels is Viktor aan het solliciteren. Dankzij zijn studierelevante bijbaan wordt zijn cv zeer goed ontvangen door potentiële nieuwe werkgevers. Tijdens gesprekken wordt er ook altijd gevraagd naar zijn ervaring bij Unilin. 

Deze eerste werkervaring zorgt er bovendien voor dat hij zelf beter weet wat hij in een werkgever en een job zoekt: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een aangename werkcultuur. 

een team dat met je meedenkt

Viktor is zeer positief over zijn samenwerking met Randstad Young Talents. De consultants vonden niet alleen een interessante en relevante studentenjob voor hem, tijdens de screening gaven ze ook constructieve feedback op zijn cv, waar hij nu van profiteert. 

quote icon

Vlot en professioneel, zo zou ik de samenwerking met Randstad Young Talents omschrijven. Vlot omdat ze goed bereikbaar zijn en snel antwoorden. Professioneel omdat je tijdens gesprekken merkt dat het echt experts in hun vakgebied zijn.

Viktor

wil jij ook een studierelevante job?

Randstad Young Talents slaat een brug tussen het bedrijfsleven en jobstudenten en jonge starters. Samen vinden we een studierelevante (bij)baan voor je en helpen we je om aan je netwerk en cv te bouwen. Zo ben jij straks goed voorbereid op het bedrijfsleven.