logistieke_opleiding
logistieke_opleiding

De logistieke sector is meer afwisselend dan je denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een job in de luchtvracht, op Brussels Airport Cargo of Liège Airport? Omdat België centraal in Europa ligt en het wereldwijde goederentransport blijft groeien, stijgt de vraag naar medewerkers. Van ramp handler en operations supervisor tot douaneagent en loketbediende: de mogelijkheden en de vacatures zijn talrijk.

belangrijke job met veel mogelijkheden

Ga je aan de slag in de luchtvracht, dan ben je niet alleen verantwoordelijk voor de snelle doorvoer van goederen, maar ook van de vluchten. En naast de dynamiek en internationale flair van het vliegveld, profiteer je ook van de voordelen van een job in de logistiek:

  • werkzekerheid in een boeiende sector
  • veel interne promotiekansen
  • nationale en internationale doorgroeimogelijkheden

zo neem je een vliegende start in de luchtvracht

Heb je geen ervaring in de sector? Geen probleem. De opleiding tot logistiek bediende van Randstad stoomt je in sneltempo klaar voor een job in zee-, lucht- en wegenvervoer, douane, warehousing, …

Daarnaast stelden we op Brussels Airport ook een specifiek opleidingstraject samen. We helpen je zo de attesten te behalen die je nodig hebt om het tarmac op te kunnen, waar de vliegtuigen parkeren. Zo hebben we sinds de start van het project zo’n 700 mensen opgeleid. En met succes! Want 90 procent van hen kon na het traject aan de slag. 

In Luik organiseren we samen met Aviato een basisopleiding en zoeken we voor jou een vaste job of tijdelijk werk bij een van de logistieke bedrijven op Liège Airport. Ben je als uitzendkracht aan het werk en loopt je contract bijna af? Met Aviato zorgen we ervoor dat je op de eerste rij staat voor een nieuwe uitdaging.

Zin om jouw carrière in de logistiek te lanceren?