https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

De logistieke sector, da's werkzekerheid. Afwisseling. Uitdaging. Iets voor jou? Volg de opleiding van Randstad en Portilog en neem binnenkort het roer van je nieuwe carrière stevig in handen.

dit ben jij

Op jou kunnen mensen bouwen. Want je afspraken kom je altijd na. Iemand laten wachten? Niks voor jou. Drukke periodes schrikken je niet af, want jij bent een organisatietalent. Communiceren doe je vlot, zowel in het Engels als het Nederlands. En je hebt minstens een middelbaar diploma in een technische richting.

kortste weg naar werkzekerheid

Herken je je hierin? Dan is de opleiding logistiek van Randstad en Portilog iets voor jou. Gedurende tien interactieve lesdagen leer je alles wat je moet weten over zee- en wegvervoer, douane, Incoterms, warehousing, …  Klinkt als Chinees? Maak je geen zorgen: 80 procent van de kandidaten slaagt voor deze opleiding én heeft nadien een job beet als logistiek bediende.

boeiende job

Je komt terecht in een uitdagende startersfunctie als junior expediteur, junior douanedeclarant, transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder, loketbediende of manifestbediende. Daar zorg je ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.

Jij weet als geen ander dat één kleine vergissing de boel in het honderd kan doen lopen. Gelukkig blijft dankzij jouw onberispelijke administratie het schip netjes op koers. Duikt er toch een probleem op? Dan stel je je flexibel op en wend je al je talenten aan om het zo snel mogelijk op te lossen.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan snel contact op met een van de deelnemende Randstad-kantoren of vraag meer info aan via onderstaande knop:

Regio Antwerpen: antwerpen_734@randstad.be, tel.: 03 201 14 90
Regio Genk: genk_1533@randstad.be, tel.: 089 32 24 74
Regio Gent: gent_1029@randstad.be, tel.: 09 268 28 88
Regio Mechelen: mechelen_741@randstad.be, tel.: 03 820 52 45
Regio Waaslandhaven: beveren_788@randstad.be, tel.: 03 750 29 31
Regio Kempen: herentals_891@randstad.be, tel.: 014 28 64 20