https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

Op zoek naar een job? Uitzendwerk of interimwerk via Randstad is ideaal om ervaring op te doen. Maar ben je nog niet overtuigd om met randstad in zee te gaan? Wij helpen je mee met jouw zoektocht naar een job die écht bij je past. Zowel voor tijdelijke tewerkstelling als onmiddellijke vaste indienstname. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Randstad is het grootste uitzendbureau in België, er is dus altijd wel een kantoor in je buurt. We zitten dus altijd dicht bij onze uitzendkrachten en bij de bedrijven waar we mee samenwerken. Onze troeven? Randstad heeft het ruimste jobaanbod in jouw regio én je mag rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze consultants stellen je graag een geschikte job voor bij een bedrijf dat perfect bij je past.

Randstad zoekt een job en een bedrijf dat bij jou past

De Randstad-consultants zoeken werk voor jou. Ze kennen de lokale arbeidsmarkt en de interessante banen in jouw regio. Omdat onze consultants ook jou goed leren kennen, stellen ze je opdrachten voor die passen bij je mogelijkheden, je wensen, je opleiding en je karakter. Uitzendwerk is ideaal om ervaring op te doen. Bij verschillende bedrijven, in verschillende functies. Ervaring als uitzendkracht toont dat je van aanpakken weet: het staat goed op je cv.

als Randstad-uitzendkracht werk je wanneer het jou uitkomt

Uitzendwerk is flexibel. Alles kan: korte of lange opdrachten, weekend- of avondwerk, een ploegensysteem, voltijds of deeltijds. En werk je bepaalde periodes van het jaar liever niet? Ook goed.

Uitzendwerk via Randstad is dus niet altijd van korte duur. Tal van uitzendkrachten krijgen na hun interimperiode een vast contract. Wist je trouwens dat 40% van de huidige Randstad-uitzendkrachten volgend jaar een vaste baan heeft? Eerder op zoek naar een vaste baan? Vertel je consultant dat je op zoek bent naar een vaste baan. Er worden je dan vacatures voorgesteld voor vaste contracten.

heb je als uitzendkracht meer administratie?

Absoluut niet. Randstad zorgt ervoor dat je met alles in orde bent. Onze consultants zoeken een passende job voor jou én ze regelen je papierwerk (óók digitaal). Geen zorgen, dus!

je hebt dezelfde rechten als een vaste medewerker

Je loon is gelijk aan het loon van een vaste medewerker van dezelfde leeftijd in dezelfde functie. Als Randstad-uitzendkracht krijg je eveneens kinderbijslag (als je kinderen ten laste hebt), een uitkering bij ziekte of ongeval, en je bouwt je pensioen op. Je hebt ook recht op klein verlet, en op vakantiegeld en een eindejaarspremie. Loopt je uitzendcontract af en heb je niet meteen een andere job? Dan heb je recht op een werkloosheidsuitkering.

schrijf je vandaag nog in als uitzendkracht bij Randstad.

Onze bemiddeling kost jou als uitzendkracht niets: het is volledig gratis. De dienstverlening van het uitzendbureau wordt betaald door het bedrijf waar je als uitzendkracht gaat werken.

Na je inschrijving vinden wij het belangrijk een goede relatie op te bouwen met onze uitzendkrachten. Onze consultants nemen dan ook de tijd om je te leren kennen. Via interviews en testen brengen ze je voorkeuren, je kennis, je opleiding en je troeven in kaart.

hoe verloopt het contact met een mogelijke werkgever?

De Randstad-consultants hebben nauwe banden met bedrijven. Zo stellen ze je de opdrachten voor die passen bij wat jij wil en wat je kan. Vaak kun je zelfs kiezen uit meerdere aanbiedingen. Randstad vraagt eerst je toelating voordat we je cv doorgeven aan een mogelijke werkgever. En als je ergens aan de slag bent, mag je altijd info en hulp vragen aan je Randstad-consultant.

Overtuigd? Maak hieronder jouw profiel aan.