podcast
podcast

iedereen heeft talenten.

De één is er zich misschien wat meer van bewust dan de ander. Het zijn dingen die bij je passen, waar je goed in bent, waar je complimenten over krijgt. De één is een voetbaltalent, de ander heeft een wiskundeknobbel en nog een ander is een geboren organisator. Talent is er in allerlei soorten. . Weten wat je talent is, is één ding. Het beste uit jezelf halen en alle kansen ten volle benutten om zo je volle potentieel te bereiken, dat is een ander verhaal.. 

Annic Bosmans is national director bij Randstad Belgium en heeft dag in dag uit te maken met talenten: haar eigen talenten maar ook die van haar consultants en van de kandidaten die zij aan het werk zetten. Je talent echt kunnen tonen, en de kansen grijpen die daarbij te helpen, daarover gaat onze podcast 'benut al je kansen'. Je krijgt tips en tricks om het beste uit jezelf te halen en je kansen ten volle te benutten.

Benut jij kansen wanneer ze zich voordoen? Creëer je zelf nieuwe kansen? Durf je hulp te vragen als het nodig is? Luister naar onze podcast want jij bent ons talent!