mensen en organisaties

vooruit helpen.

Dát resultaat halen waar iedereen tevreden mee is.

basisprincipes.

Werk dat niet behoort tot uw kerntaken besteedt u uit. Randstads oplossingen bestrijken tijdelijke en vaste tewerkstelling en hr-diensten.

contractvormen

wat bieden wij u concreet?

  • 139 kantoren over heel België en een dozijn gespecialiseerde units voelen uw bedrijfsnoden voor 100% aan. Wij geven professioneel advies en garanderen een brede instroom van medewerkers met beproefde competenties. Zo brengen we het beste talent bij de juiste organisatie.
  • Goede persoonlijke relaties zijn een sleutelelement in onze visie. We streven naar een vertrouwensband, als basis voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.
  • Vanuit onze bevoorrechte positie op de arbeidsmarkt en als vijfde grootste werkgever in België kunnen we vooruitlopen op de behoeften van de markt en ontwikkelen we voortdurend nieuwe gespecialiseerde diensten.

wat kost het u?

Voor onze advies- en hr-diensten betaalt u een tarief op maat. Voor uitzendkrachten betaalt u in het uurtarief een vergoeding voor de selectie en de organisatie. De uitzendkrachten verdienen evenveel als uw vaste medewerkers. Als bedrijf vermijdt u de kosten voor personeelswerving en -administratie en krijgt u geschikte medewerkers die u zelf niet op korte termijn kunt vinden.

contacteer ons

voordeliger.

Voor korte tijd is het voor u altijd voordeliger om een tijdelijke medewerker in te zetten. Zelfs voor langere periodes kan het voordeliger zijn. Wij geven u graag inzicht in het kostenplaatje en helpen u mee de afweging te maken.

contacteer ons