verschillen

werken positief.

Wie diversifieert, wint. Laat Randstad RiseSmart Employability u helpen met een diversiteitsbeleid dat uw bedrijf letterlijk en figuurlijk rijker maakt.

omdat verschillen inspireren.

Een personeelsbeleid dat positief staat tegenover verschillen is niet alleen sociaal verantwoord, het leidt ook tot meer winst. Omdat verschillen inspireren. En omdat wie beter met “anderen” om kan, ook beter kan samenwerken.

 

wie diversifieert, wint.

Denk daarbij aan personen met een migratie-achtergrond, personen met een handicap, maar ook aan verschillen in gender, instelling, opleiding, anciënniteit.

 

een nieuwe dynamiek.

RiseSmart Employability kan u helpen een nieuwe dynamiek op gang te brengen in uw organisatie, via collectieve en individuele begeleiding. Wij onderzoeken hoe divers uw organisatie nu is en op welke manier u de diversiteit beter kunt laten functioneren. Via oriëntering, trajectbegeleiding, workshops, jobhunting en coaching nemen we vervolgens een aantal aspecten concreet onder handen.

bijvoorbeeld:

  • attitudetraining en sensibilisering 
  • onthaal, peter/meterschap 
  • generaties beter laten samenwerken 
  • stereotypen en onbegrip aan de kant schuiven 
  • bevordering van interculturele communicatie

geïntegreerde ondersteuning.

Randstad RiseSmart biedt bedrijven en organisaties een geïntegreerde ondersteuning aan op het gebied van outplacement en carrièrebeheer.