https://www.randstad.be
https://www.randstad.be
Wist je dat een opleiding van Randstad & Portilog je snel klaarstoomt voor een job - en wie weet wel een hele carrière - in de logistieke sector? De opleiding 'Trainee Shipping & Logistics' is een cursus van 10 lesdagen, die jou voorbereidt op een eerste job. En dat is niet overdreven: 8 op de 10 cursisten start de week na de opleiding direct op. Want zodra de opleiding start, regelt Randstad voor jou sollicitatiegesprekken bij een aantal interessante bedrijven!

de perfecte voorbereiding

Docente Nancy werkt voor Randstad en Portilog. Vanuit haar praktijkervaring weet ze hoe veelzijdig de jobs in de logistieke sector zijn. “Als je het mij vraagt, is de logistiek een erg boeiende sector met enorm veel variatie”, vertelt ze. “Welke profielen we vooral zoeken? We gaan voornamelijk op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn om er vol tegenaan te gaan. Als het enthousiasme bij de kandidaten aanwezig is, zorgen wij met het team van 'Portilog-Randstad-VDP' voor de perfecte voorbereiding."

Laura en Janna van Randstad treden Nancy bij. “De gratis opleidingen die we met Portilog aanbieden, zijn erop gericht om mensen vertrouwd te maken met de logistieke sector. We bereiden de kandidaten voor op een job als logistiek bediende en organiseren ook een jobdate zodat ze kunnen kennis maken met met logistieke bedrijven”, vertelt Laura. “We voorzien ook een sollicitatietraining”, vult Janna aan, “met allerlei tips en tricks om succesvol te solliciteren.”  

brede waaier

Elena is HR Business Partner bij MSC Belgium. De kandidaten die zij ontmoet hebben allen een erg verschillende achtergrond. “Maar wat ze vaak gemeen hebben, is de basisopleiding van Randstad en Portilog”, vertelt ze. “Dankzij die cursus komen ze in aanmerking voor een brede waaier aan jobs, van customer service medewerker tot expediteur. Zo creëren ze zelf hun eigen pad.”

Wil jij ook werken in de logistieke sector? Neem dan snel contact op met een van de deelnemende Randstad-kantoren of vraag meer info aan via onderstaande knop:

Regio Antwerpen: antwerpen_734@randstad.be, tel.: 03 201 14 90
Regio Genk: genk_1533@randstad.be, tel.: 089 32 24 74
Regio Gent: gent_1029@randstad.be, tel.: 09 268 28 88
Regio Mechelen: mechelen_741@randstad.be, tel.: 03 820 52 45
Regio Waaslandhaven: beveren_788@randstad.be, tel.: 03 750 29 31
Regio Kempen: herentals_891@randstad.be, tel.: 014 28 64 20