https://www.randstad.be
https://www.randstad.be

Dankzij de verschillende divisies en hun vele functies zijn er carrière­mogelijkheden in overvloed bij Randstad. Tijdens mijn 9 jaar hier is mijn werk veel geëvolueerd.

wat doe je bij Randstad?

“Ik werk voor de Inhouse-divisie van Randstad, een dienst op maat voor klanten met veel uitzendkrachten. Mijn rol als 'vliegende consultant' is vooral gericht opondersteuning van de bestaande teams. Ik vervang mijn afwezige collega's, maar versterk ook teams op piekmomenten. Ons doel is de continuïteit van de dienstverlening bij onze klanten te verzekeren, ongeacht de situatie. Ik heb geen eigen bureau en mijn auto is mijn beste vriend. Deze job ligt mij heel goed, want ik kan zelfstandig werken en heb toch veel contacten.”

wat vind je het leukst aan je job?

“De variatie. Ik verveel me nooit! Mijn planning kan van de ene op de andere dag veranderen, maar ik weet dat ik altijd terechtkom waar ik nuttig ben. Ik hou ervan me in te zetten in verschillende sitiaties en mijn ervaring te delen met mijn collega's.”

krijg je groeikansen bij Randstad?

“Dankzij de verschillende divisies en hun vele functies zijn er carrière­mogelijkheden in overvloed bij Randstad. Tijdens mijn 9 jaar hier is mijn werk veel geëvolueerd. Vorig jaar ben ik senior consultant geworden, waardoor ik complementaire rollen kan vervullen binnen mijn team.”

wat motiveert jou?

“Mijn collega's, onze klanten, onze uitzendkrachten en niet te vergeten mijn managers. Het is niet altijd een makkelijke job en het vergt veel energie, maar ik leer enorm veel en ontmoet leuke mensen. Ik heb het geluk te werken met inspirerende collega's voor wie persoonlijke ontwikkeling een prioriteit is. Ook de erkenning, zowel bij Randstad als bij onze uitzendkrachten, is een belangrijke motivator.”


wil jij werken bij Randstad?