het voelt goed om hier te werken.

Elke dag verbind ik organisaties met het juiste talent. Waar ik het meeste voldoening uit haal? Dat onze kandidaten kunnen groeien en een baan vinden waar ze gelukkig van worden.

Arno, consultant op Brussels Airport.

De wereld van werk wordt steeds digitaler. Daarin zijn we bij Randstad helemaal mee. Tegelijkertijd zetten we heel bewust in op persoonlijke connectie. Dat is wat wij ‘human forward’ noemen: vooruit gaan met technologie én met mensen.

 

Elke dag verbind ik organisaties met het juiste talent. Waar ik het meeste voldoening uit haal? Dat onze kandidaten kunnen groeien en een baan vinden waar ze gelukkig van worden. Ik vind het belangrijk om méér te doen voor onze kandidaten. Als ik niet meteen een match vind met een kandidaat, geef ik makkelijk advies. Als die persoon dan later terugkomt, bijvoorbeeld met een extra opleiding op zak, dan voel ik dat ik echt iets aan het opbouwen ben.

 

Die drive leeft overal binnen Randstad. Elke dag geldt: we groeien hard, door er samen hard voor te gaan. De luchtvaart is een uitdagende sector. Daarin kan je enkel uitblinken met een team dat alles op alles wil zetten. Vorig jaar hebben we onze doelen behaald én zelfs een groei neergezet. Dat maakt me enorm trots.

En of ik zelf kan bijleren? Absoluut. Zo zat ik onlangs nog rond de tafel met onze CEO Herman Nijns om de dienstverlening aan onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Mijn expertise groeit hier elke dag.

 

Wil je ook ontdekken hoe goed het voelt om bij deze Top Employer te werken?