zomerlectuur: top 5 blogs met meest inspirerende loopbaantips!

Veel mensen hebben de eerste dagen of zelfs de eerste week van hun vakantie echt nodig om af te kicken en los te komen van het werk. En meestal krijgen ze daarna opnieuw zin om plannen te maken en nieuwe dingen te doen. Kriebelt het bij jou om jouw loopbaan een nieuwe boost te geven? Of wil je een aantal dingen gewoon anders aanpakken? Dan haal je ongetwijfeld inspiratie uit deze blogs!

een plan

Wat zijn jouw doelstellingen op het werk? Niet zeker? Misschien heb je algemeen wel een idee, maar niet echt een concreet plan? Deze post helpt je om een aantal pistes een stuk concreter te maken!

kritische check

Totaal geen zin om terug aan het werk te gaan na jouw vakantie? Het is niet altijd even gemakkelijk om te weten of je gewoon in een professioneel dipje zit of het écht tijd is om een nieuwe job te zoeken. Met dit artikel zet je één en ander op een rijtje

zelfvertrouwen

Wil je het vertrouwen krijgen van jouw collega’s? Impact hebben en zo het verschil maken? Dan blaak je maar beter van zelfvertrouwen op de werkvloer. Deze tips brengen je al een heel eind op weg!

promotie

Helemaal klaar voor die volgende grote stap in jouw carrière? Maar weet je niet hoe je het nu best aanpakt om die promotie ook binnen te slepen? Enkele tips om jouw baas duidelijk te laten verstaan dat je er klaar voor bent!

netwerken

Mensen met grote professionele netwerken hebben een streepje voor op de rest. Maar voor de meeste mensen is het een hele opgave om een gesprek aan te knopen met nieuwe mensen. Enkele tips om jou voortaan heel wat angstzweet te besparen en het netwerken te vergemakkelijken!Klaar voor de volgende stap en op zoek naar een nieuwe uitdaging?