opleidingen

óók voor knelpuntberoepen.

opleidingen.

De Randstad-consultants spotten makkelijk individuele of zakelijke opleidingskansen. Hun brede kennis van het opleidingsaanbod is een belangrijke meerwaarde. Vanuit hun sleutelpositie tussen kandidaat en opleiding kunnen ze u adviseren, oriënteren en faciliteren vanop de eerste rij. Óók voor moeilijk in te vullen knelpuntberoepen.

 

 

knelpuntberoepen?

Krijgt u die knelpuntfuncties of ‘burning seats’ maar niet ingevuld? Randstad Academy biedt dé oplossing. Onze leergierige en gemotiveerde kandidaten filteren uit het aanbod de functie die écht bij hen past. Na een grondige screening volgt een eerste kennismaking met de toekomstige werkgever. Geeft die groen licht? Dan krijgt de kandidaat een concreet aanbod én een gericht opleidingstraject op maat van die job. Met deze innovatieve aanpak zorgt Randstad voor een continue, nationale instroom van kandidaten die relatief snel en mét de nodige competenties uw burning seats innemen.

 

veiligheid is een must.

Werken gaat meer dan ooit gepaard met wisselende uitdagingen. Nieuwe ontwikkelingen dienen zich aan, medewerkers moeten worden ingewerkt, mensen willen doorgroeien. In steeds complexere bedrijfsprocessen is veiligheid een must.

opleidingen in beeld.

Vraag onze Randstad-consultant naar de mogelijkheden.

contacteer ons

erkend certificaat.

De cursisten zien hun inspanningen bekroond met een erkend certificaat. Desgewenst werken wij een maatoplossing uit voor uw onderneming.