ons

mvo-beleid.

maatschappelijk verslag.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor Randstad niet zomaar een uitdaging te midden van andere. Onze activiteiten dienen altijd een positieve impact te hebben op de gehele maatschappij, we ontplooien deze dan ook, zowel binnen als buiten ons bedrijf, op een verantwoordelijke wijze. Onze kennis en onze ervaring zetten wij in om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. 

 

diversity bij randstad.

Ons team van Diversity-specialisten zetten concrete op-maat diversiteitsprojecten op touw. Daarnaast geven we uitgebreid advies voor de implementatie van diversiteit in uw bedrijf.

meer weten?

VSO volunteer.

Het VSO-project is een van de mogelijkheden die Randstad aan eigen en externe medewerkers biedt om hun loopbaan te verrijken, hun kennis door te geven én een bijzondere (werk)ervaring op te doen!

Ben je een echte vakspecialist met gedegen praktijkervaring? Heb je interesse of ervaring in ontwikkelingshulp? Op zoek naar dat ietsje anders? Dan is een job als ‘VSO volunteer’ misschien iets voor jou!

 

ambassadrice.

Silvie werkte 9 maanden als Recruitment Manager bij VSO Malawi. VSO Malawi zet in op meerdere fronten in om de meest kwetsbare landgenoten te ondersteunen. Focusgebieden zijn onderwijs, gezondheid en landbouw. Waar voordien de rekrutering vanuit de regional hub in Zuid-Afrika werd aangestuurd, werd vanaf 2016 de rol van Country Recruitment Manager gecreëerd. Silvie kreeg daardoor de kans om goed in te spelen op de lokale noden en een nieuwe rekrutering en sourcingstrategie uit te werken. Voor tal van nieuwe projecten rekruteerde ze binnen-en buitenlandse vrijwilligers en projectmedewerkers.

contact.

Onze benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO of CSR) is een afspiegeling van onze kernactiviteit - het samenbrengen van mensen en werk.
Vragen omtrent ons mvo-beleid of wil u toegang tot onze oude maatschappelijke verslagen? 


csr@randstadgroup.be