high technics

High Technics: voor hogere technische functies

Bedrijven in de petrochemie, bouw, autonijverheid, farmaceutica, grafische sector en andere industrietakken schreeuwen om specialisten in engineering, techniek, ICT. Voor een vaste job of om een tijdelijke productiepiek op te vangen.

Randstad High Technics levert hen hogere technische profielen of studenten met een hogere technische opleiding. Via Randstad High Technics vind je een nieuwe uitdaging, een vaste job of vakantiewerk bij een technisch topbedrijf.

De perfecte matchingtechniek
De consultants  bij Randstad stellen zich vooraf nauwkeurig op de hoogte van het bedrijf, de werkomgeving en de jobvereisten. Diepte-interviews leiden naar medewerkers die perfect aan de bedrijfseisen voldoen. De medewerkers komen dáár terecht waar zij zich het beste voelen en waar hun talent kan openbloeien.

Groot aanbod aan technisch talent

  • Laboranten
  • Informatici
  • Ingenieurs
  • Tekenaars
  • Grafisch ontwerpers, DTP’ers
  • Assistent projectleiders
  • Projectleiders, projectingenieurs
  • Productieplanners


Schakel technische competentie in via Randstad High Technics
Randstad High Technics stelt bedrijven in staat om op korte termijn technische medewerkers in het domein van engineering, techniek en ICT aan te trekken. Voor vaste indienstname of tijdelijk.

Bedrijven kunnen via Randstad High Technics ook studenten met een hogere opleiding in engineering, ICT, laboratorium- of  grafische technieken inschakelen.

Vind een technische job in een topbedrijf
Wie op zoek is naar een vaste job of tijdelijk werk in vakgebieden als werktuigbouw, mechanica, elektriciteit, elektronica, industriële automatisering, bouwkunde, grafische vormgeving, farmaceutica, (bio)chemie, (proces)technologie, ICT... komt gegarandeerd aan de bak via Randstad High Technics.

Ben je net klaar met je technische opleiding, dan vormt een job bij Randstad High Technics een ideaal startpunt voor je carrière. Ben je nog student in een technisch vak, dan kun je bij ons ook terecht voor vakantiewerk.