Veiligheid-480x320
Veiligheid-480x320

Veiligheid op het werk is een must. Daarom geeft Randstad Safety bedrijven veiligheidsadvies. We wijzen hen op de wettelijke normen en we kijken erop toe dat onze uitzendkrachten in een veilige omgeving werken. En we helpen jou om de nodige veiligheidscertificaten zoals VCA, VCU en HACCP te behalen.

Voor Randstad is veiligheid op het werk een must. Veilig(er) werken, bevordert immers je productiviteit én je welzijn. Daarom geeft Randstad Safety bedrijven veiligheidsadvies: we zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke normen én we helpen hen om de vereiste veiligheidscertificaten te behalen. 

Het VCA-certificaat (Veiligheidschecklist Aannemers) Het bedrijf voldoet aan de eisen rond risicobeheersing bij de uitvoering van werken.

Het VCU-certificaat (Veiligheidschecklist Uitzendbureaus) De garantie dat je als uitzendkracht goed geïnformeerd wordt, dat er deskundig omgegaan wordt met arbeidsongevallen en dat er een preventief veiligheidsbeleid is. Veel Randstadkantoren (alle Randstad Constructkantoren!) hebben een VCU-certificaat.

Het HACCP-certificaat (Hazardous Analysis & Critical Control Points) Een strenge Europese hygiënerichtlijn voor voedingsbedrijven.